Het heeft even moeten duren, maar na dit weekend zijn de tempertures finally rising! Met een week van temperaturen van boven de 20 graden, zijn dit dé fijnste en lekkerste zomerse hotspots waar je moet zijn. Bij deze hotspots aan het water of op het strand kan jij heerlijk genieten van een lunch, diner of een borrel en tik jij ongegeneerd je cocktail in zon!

BIERGARTEN

Bier Garten Rotterdam zomerse hotspots

Credits: Mark Bolk

‘Beer, bbq, music, sun, and lovely people’, zo prijst de Biergarten zichzelf aan. Als outside only bar is de Biergarten de Rotterdamse hotspot voor deze zomer. Een tikkie Berlijns, daar houden wij van!
Schiestraat 18 | Rotterdam | biergarten.nl

STRANDZUID 

StrandZuid Amsterdam zomerse hotspots

Credits: Strandzuid

Tussen de RAI en het Beatrixpark ligt het 2000 m2 grote StrandZuid. Waar je kan genieten van een zonnige brunch, zomers diner op het terras aan het water. Of alleen voor de borrel. Je kan hier ook prima terecht om lekker te loungen op de vele ligbedden die hier staan en genieten van de fijne tunes die de dj’s staan te draaien. Lees hier het blog: Strand Zuid
Europaplein 22 | Amsterdam | strand-zuid.nl

CAFE DE CEUVEL

De Ceuvel Amsterdam zomerse hotspots

Credits: De Ceuvel

Alles aan Café de Ceuvel is bijzonder: van de hangmatten op de veranda, de zitjes op het scheepshellingterras tot de compleet duurzame inrichting van dit fijne plekje. Biologisch eten of gewoon fijn borrelen? Dan is dit de place to be in Noord!
Lees hier het blog: Café de Ceuvel
Korte Papaverweg 4 | Amsterdam | cafedeceuvel.nl

ALOHA

Aloha Rotterdam zomerse hotspots

Credits: Unfolded

De Aloha Bar is gevestigd in het oude Tropicana zwembad van Rotterdam. Bij deze hotspot zijn alle details van het oude zwembad nog god bewaard gebleven. Maar nu kan je hier genieten van de lekkerste koffie, cocktails én een hapje met waanzinnig uitzicht over de Maas.
 Maasboulevard 100 | Rotterdam | alohabar.nl

PLLEK

Pllek Amsterdam zomerse hotspots

Credits: Skipper.nl

Op het stadsstrand van Pllek kan je genieten van het prachtige uitzicht over het IJ. Op zwoele zomeravonden lekker chillen met je voeten in het zand, of eten aan één van de lange picknicktafels. Ook een fijne plek, is zitten bij het grote kampvuur wat hier regelmatig plaatsvindt. En is het buiten toch te heet? Dan neem je tussendoor toch een duik in het IJ? Ook dat kan bij Plekk!
 TT Neveritaweg 59 | Amsterdam | pllek.nl

LUNCH, DINNER OF BORREL? BIJ DEZE ZOMERSE HOTSPOTS WIL JIJ ZIJN!

WATERKANT

Waterkant Amsterdam zomerse hotspots

Credits: AmsterdamNow

Waterkant is een fijne hotspot aan het water, onder de Q-Park in de Marnixstraat. De oprichters van de Waterkant hebben zich laten inspireren door Paramaribo. Dit proef je terug aan het heerlijke eten én Surinaamse biertjes. Dit is ons favorietje op vrijdag met mooi weer! Beentjes over de rand en chillen maar.
Marnixstraat 246 | Amsterdam | waterkant.nl

NOORDERLICHT

Noorderlicht Café Amsterdam zomerse hotspots

Credits: ndsm.nl

Het Noorderlicht Café is een van dé hoogtepunten op de NDSM-werf. In de tuin aan het water vergeet je gemakkelijk de wereld om je heen en waan je je in een klein vakantieparadijs. Het zonnige terras is ruim en biedt een geweldig uitzicht. De kaart van Noorderlicht bevat heerlijke gerechten voor zowel lunch als diner. Met een fijn knetterend vuurtje is dit een prima plek om te blijven hangen tot in de late uurtjes.
Lees hier het blog: Noorderlicht Café
NDSM-Plein 102 | Amsterdam | noorderlichtcafe.nl 

REPUBLIEK

Republiek Bloemendaal aan Zee zomerse hotspots

Credits: Republiek

Republiek Bloemendaal heeft een modern, gezellig terras aan maar liefst drie kanten van het paviljoen,
een buitenbar, een fantastisch uitzicht op zee en comfortabele strandbedden waarop je heerlijk kunt wegdromen bij het fijne idee om niet op vakantie, maar gewoon op Bloemendaal te zijn. Heerlijk lunchen, dineren borrelen het kan hier allemaal.
 Zeeweg 94 | Bloemendaal aan Zee | republiek.nl

BLIJBURG AAN ZEE

Blijburg aan Zee Amsterdam zomerse hotspots

Credits: Kimberly Muis

Het belangrijkste stadstrand van Amsterdam bevindt zich in het Oosten van de stad, op het kunstmatige eiland van IJburg. Ga hier op zonnige dagen heen om te zwemmen , zonnen en genieten van de fijne vibes. In de avond is er live muziek en dj’s , terwijl je gezellig zit te genieten rond een kampvuur.
Pampuslaan 501 | Amsterdam | blijburg.nl

WOODSTOCK 69

Woodstock Bloemendaal aan Zee zomerse hotspots

Credits: Woodstock 

 Woodstock is de populairste hang-out op het strand bij Bloemendaal aan Zee. Nadat de tent volledig afgebrand werd vlak voor de opening, is Woodstock beter en sterker terug dan ooit. Verwacht fijne gerechten, sfeer én de lekkerste muziek. En natuurlijk de chille hippie vibe waar ze bekend om zijn.  Dit is al jaren our favorite at the beach!
Zeeweg 7 | Bloemendaal aan Zee | woodstock69.nl

INDIGO

Indigo Scheveningen zomerse hotspots

Credits: Indigo

Het opvallende interieur van beachclub Indigo onderscheidt zich van de rest van de toffe locatie aan het Zwarte Pad. Veel hout, hangmatten én vrolijk kleuren waarbij iedereen zich direct thuis voelt. Hier kan je ook terecht voor lekkere gerechtjes, dansjes wagen of een cocktail on the beach, terwijl het zonnetje in de zee verdwijnt. Lees hier het blog: Indigo
Strandweg 65 | Scheveningen | beachclubindigo.nl

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

veertien + tien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.