Floor17 heeft hét hoogste dakterras van Amsterdam. Bij dit restaurant zit je op 85 meter hoogte met een prachtig uitzicht over de stad. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is hebben ze binnenkort iets extra speciaals in petto. In het weekend van 3, 4 en 5 september kan je bij Floor17 terecht voor culinaire hoogstandjes met kreeft tijdens hun Lobsterfest.

Lobster Fest Restaurant Floor17-0243

Chef Michiel van der Kroon zal samen met zijn team 3 dagen lang heerlijke lobster gerechten bereiden. In het restaurant bestaat de lunch uit een 2 of 3 gangen menu en kan je voor het diner kiezen voor een avondvullende experience van 5 of 7 gangen. Verwacht klassieke gerechten zoals kreeftenbisque maar ook verassende combinaties zoals gepocheerde kreeft met meloen.

Liefhebber van wijn en cocktails? Dan is de speciale Lobsterfest wine & cocktail pairing een echte aanrader. Daarnaast wordt bij mooi weer de Green Egg barbecue op het dakterras aangezet. Hier kan je terecht voor BBQ lobster thermidor of een Surf & Turf. Perfect voor een mooie nazomer dag!

Lobster Fest Restaurant Floor17-0292

OVER FLOOR17

Bij Floor17 kan je dagelijks van vroeg tot laat terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Op de kaart vind je Internationale klassiekers met een twist van de chef. Of je nou uitgebreid wilt genieten van een meergangen menu of alleen een drankje wilt doen, je doet het hier met een prachtig uitzicht over de stad.

Floor17 staat daarnaast bekend om het organiseren van allerlei leuke evenementen. Movie nights, BBQs en een kerstmarkt en curling op het dakterras in de winter. Hou dus vooral de agenda op de website in de gaten.

Goed om te weten: voor de deur is de eerste 3 uur gratis parkeren.

Website: floor17.nl
Adres: Staalmeesterslaan 410

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.