Waar we in het afgelopen jaar vooral hebben gesproken over social distancing, thuiswerken, corona testen en avondwandelingen, is het nu tijd voor nieuwe spannende onderwerpen. Ask Your Friends is het nieuwe kaartspel voor alle aankomende tafelgesprekken. Perfect om je vriendschappen weer wat extra aandacht en verdieping te geven.

Nu de zomer is begonnen en de corona-maatregelen aan het versoepelen zijn, verplaatsen de online borrels zich naar het echte leven en zoeken we onze vrienden weer op. Speciaal voor deze momenten, waarop mensen echt tijd voor elkaar willen maken en hun vriendschap willen verdiepen, heeft MARTINI samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez een vriendschapsspel ontwikkeld. Een leuke conversation starter met vijftig vragen en dilemma’s om je vrienden nog beter te leren kennen. Zo heb je gegarandeerd leuke gesprekken tijdens de borrel met een heerlijke MARTINI Fiero aperitief.

Martini Ask Your Friends 3

SPANNENDE GESPREKKEN BIJ DE APERITIVO

Marcelino Lopez; “Goede sociale banden zijn een essentiële buffer om moeilijke tijden te overleven en gelukkig te zijn. Maar net zoals met al het mooie in het leven vraagt een goede vriendschap om aandacht en zorg. Het MARTINI-spel kan vriendschappen plezier en verdieping bezorgen.”

Zin in om te spelen?!  Op askyourfriends.martini.com kun je het kaartspel winnen of online spelen.

Deel deze tips:

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.