COFFEE FESTIVAL VOOR DE VIERDE KEER TERUG IN AMSTERDAM

The Amsterdam Coffee Festival staat geheel in het teken van koffie, thee en chocola. Een verscheidenheid aan koffiemerken is vertegenwoordigd door professionele branders, vakkundige baristas en echte liefhebbers. En dat alles om drie dagen lang kennis over en passie voor koffie met jou te delen.

COFFEE MEETS COCKTAILS

Koffie en cocktails vormen een gevaarlijk lekkere combinatie. Tijdens The Coffee Mixologist Competition, een unieke wedstrijd die wereldwijd voor het eerst wordt gehouden, komen deze twee dranken op bijzondere wijze samen. Baristas en cocktailsommeliers worden tijdens The Coffee Mixology Competition uitgenodigd om in duo’s de ultieme koffiecocktail te creëren. Mix it, shake it, stir it!

GET INSPIRED BIJ LATTE ART LIVE

’s Werelds beste latte artiesten komen bij elkaar om het publiek te laten zien welke Latte Art kunsten zij in huis hebben. Ook nemen professionele en amateur latte artiesten het tegen elkaar op tijdens informele Latte Art Throwdowns. Wil je zelf ook een mooie latte schenken? Leer van de lattemeesters en -liefhebbers tijdens één van de interactieve masterclasses.

DE MAGISCHE SMAKEN VAN FOOD & COFFEE

Dé Coffee & Food Pairing hit van 2016 keert terug naar The Amsterdam Coffee Festival. Rikard Andersson, chef-kok van restaurant Scandinavian Embassy, verzorgt samen met hoofdbarista Nicolas Castagno exclusieve Coffee & Food Pairing Experiences in de VIP-suite. Hoewel het hoogstaande menu van het prijswinnende restaurant nog heel even geheim blijft, is zeker dat het ook dit jaar een unieke ervaring wordt, die je absoluut niet mag missen.

Website: amsterdamcoffeefestival.com
Adres: Pazzanistraat 37

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

5 × vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.