VAN TOFFE BANDJES EN DJ’S TOT GLÜWHEIN EN CADEAUS

De Amsterdamsche Kerstmarkt is het bontste en gezelligste alternatieve kerstfeest van Amsterdam, waar op 22 en 23 december in één klap alle kerstcadeautjes gekocht worden, terwijl er wordt genoten van vertier en versnaperingen in festivalsferen.

Met toffe bandjes, een kerstbioscoop, goede dj’s, een theater- en kinderprogramma, Oud Hollandsche Sjoel Kampioenschappen, glühwein, speciaal bier, winterse kost, vuurtonnen, warme chocolademelk en een hoop Mokumse flauwekul.

De mooiste kerstcadeautjes liggen er uitgestald onder het sfeervol verlichte dak van de Kromhouthal. Toffe presentjes van een joetje tot een meier, die vervolgens ingepakt worden bij de speciale inpakbalie van het Leger Des Heils.

Het boek van Dilemma op Dinsdag, een partyoutfit van FAC Shop, kids basics van Pearls & Swines, gedroogde bloemen van Field of Hope, kerstboomdecoraties die gemaakt zijn van oude kerstbomen van Merrexmas, kerstkoekjes van Donny Craves en kerststerren van Holy Cow zijn slechts voorbeelden van de kerstcadeaus die verpatst worden op De Amsterdamsche Kerstmarkt.

Naast een breed marktaanbod is er volop mogelijkheid tot vertier tijdens De Amsterdamsche Kerstmarkt. Van De Grote Cineville Kerstbioscoop en tentoonstellingen in het Torpedo x NDSM Theater, tot de mini arcadehal van TonTon Club en de Kornuit Kerst Bar. Naar de gallemiezen gaan met glühwein tijdens De Amsterdamsche Kerstnacht waar onder andere Kremlin Disko & Primo Disco, Dollkraut, Festimi Soundsystem, Steven de Peven en Eric de Man draaien behoort ook tot de mogelijkheden.

Waar: Kromhouthal, Amsterdam
Wanneer: 22 t/m 23 december
Info: amsterdamsche-kerstmarkt.nl

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!