BOCKBIER FESTIVAL VOL ACTIVITEITEN, ETEN EN NATUURLIJK BIERTJES

Vrijdag 7 oktober t/m zondag 9 oktober vindt alweer de vierde editie van dit druk bezochte bierfestival plaats. Het Krankeledenplantsoen naast de Onze Lieve Vrouwentoren wordt dan omgetoverd tot een sfeervolle biertuin, waar bezoekers kunnen genieten van live muziek, hapjes en méér dan 40 verschillende bockbiertjes.
 
Dat steeds meer liefhebbers  de weg naar dit sfeervolle festival weten te vinden, blijkt wel uit de jaarlijks stijgende bezoekersaantallen. Walter Overeem en Jorit Bons (initiatiefnemers) melden dat het festival dit jaar nog verder uitgebreid wordt Jorit: “Het Krankeledenplantsoen is bij uitstek een geschikte plek om de fijnproevers te ontvangen. De aaneengesloten tuin achter Long John’s pub, Boothill Saloon, Gouwegijt, Charlie’s burger33, ’t Tuinhuys en het Lange Jan hotel vormen samen een sfeervolle plek.
 

 

SAMENWERKING BOCKBIER FESTIVAL

Er zijn vanuit de hele stad enthousiastelingen opgestaan om het bockbierfestival te vieren. Zo verzorgt de Boothill optredens tijdens dit weekend, organiseren Amersfoortse gidsen een bierrondvaart en wordt er live bier gebrouwen. Tijdens de rondvaart proef je Amersfoortse bieren en krijg je uitleg over de rijke bierhistorie van de stad.

“MEERDERE 
KEUKENS UIT 
DE STAD”

De tuin wordt omringd door meerdere keukens uit de stad: Hete Kolen, Gouwegijt, Charlie’s burger33 en Alberts eten & drinken zorgen dat je met een goedgevulde maag kunt genieten. Ook is dit jaar Livingstone Coffee aanwezig indien er wat kwalitatief goede cafeïne nodig is. 
 
Vrijdag om 16.00 worden de eerste biertjes getapt. Zaterdag en zondag is het festival geopend van 12.00 tot 23.00.  Voor het sfeervolle terrein van deze biertuin betaal je geen entree!
 

Website: amersfoortsbockbierfestival.nl
Adres:  Krankeledenplantsoen / Stadstuin

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

negentien + 4 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.