KOM ALLES TE WETEN OVER HET LEKKERSTE GOEDJE DIE ER BESTAAT, CHOCOLADE!

Ook dit jaar kunnen chocoladeliefhebbers hun hart ophalen tijdens het Chocoa Festival in de Beurs van Berlage. Uit de hele wereld komen cacaoboeren, handelaren, verwerkers, chocolademakers en consumenten samen in de Amsterdam cocoa & chocolate week.

Deze 5e editie van Chocoa staat in he teken van duurzaamheid. De vraag naar duurzame cacao en chocolade neemt toe, terwijl de productie van cacao in de producerende landen afneemt. Chocoa heeft als doel om de markt voor duurzame en goede cacao en chocolade te vergroten. In totaal trok Chocoa al ruim 15.000 bezoekers.

Maak kennis met chocolatiers en deskundigen, doe mee aan workshop en komt van alles te weten over de laatste trends omtrent chocolade. En natuurlijke het aller aller aller belangrijkste! Er kan héééééél veel geproefd worden tijdens dit chocolade festijn! Nomnomnom ♥

Waar: Beurs van Berlage, Amsterdam
Wanneer: 22 t/m 26 februari
Info: chocoa.nl

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

15 − veertien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.