ERVAAR DE WERELD VAN PERFECTE SMAKEN

In een graanveld ver buiten de ring (Nieuw-Vennep) waren wij afgelopen week welkom voor een exclusieve Belvedere-cocktailpairing gecombineerd met een culinaire tasting van chef Schilo van Coevorden. Te midden van het graanveld stond een prachtig gedekte tafel, omringd met een ware Belvedere Vodka bar ons op te wachten, om een exclusieve samenwerking als eerste met ons te vieren.

Belvedere Vodka die zich sinds 1993 ’s werelds eerste superpremium vodka mag noemen. Word namelijk op een traditionele manier in Polen gedistilleerd, met slecht twee natuurlijke ingrediënten – 100% Dankowskie Gold rogge en het puurste water uit eigen bron en heeft geen toevoegingen, conserveringsmiddelen of suikers. Belvedere wat symbool staat voor luxe, kan dit vakmanschap niet beter vieren dan met Michelenchef Schilo van Coevorden (o.a. Taiko).

EXCLUSIEVE SAMENWERKING CONSERVATORIUM HOTEL EN BELVEDERE VODKA
EXCLUSIEVE SAMENWERKING CONSERVATORIUM HOTEL EN BELVEDERE VODKA
EXCLUSIEVE SAMENWERKING CONSERVATORIUM HOTEL EN BELVEDERE VODKA
EXCLUSIEVE SAMENWERKING CONSERVATORIUM HOTEL EN BELVEDERE VODKA

Chef Schilo van Coevorden die normaal als executive chef van het Conservatorium hotel de sterren van de hemel kookt. Hecht grote waarde aan de herkomst van ingrediënten, waarbij hij bij deze samenwerking geïnspireerd raakte door vodka en haar natuurlijk ingrediënten. Belvedere is daarom de perfecte partner om deze ‘exclusieve’ krachten samen te bundelen.

En exclusief is het zeker. Want alleen in de maand augustus kan je genieten van een exclusief viergangenmenu (€ 78,-) en de Belvedere Vodka cocktailpairing (€ 60,-) in het Conservatorium hotel. Geniet tijdens het menu van de bijpassende Belvedere Vodka-cocktails die bij elke gang worden geserveerd.

EXCLUSIEVE SAMENWERKING CONSERVATORIUM HOTEL EN BELVEDERE VODKA
EXCLUSIEVE SAMENWERKING CONSERVATORIUM HOTEL EN BELVEDERE VODKA

Verwacht tijdens deze dining de smaken van warme roggewafels en foreleitjes gecombineerd met de zomerse Belvedere-cocktail ‘The Pomme Highball‘ met frisse citrus en appel, een in hooi geroosterde tarbot met de Rabarber Sour cocktail en de Poolse pierogi gevuld met wilde Schipholgans met een Polish Martini. Tot slot krijgt het klassieke Lemon Colonel dessert, (waanzinnig lekker) als afsluiter een even klassieke Espresso Martini.

Benieuwd naar deze exclusieve samenwerking met Belvedere Vodka? Reserveer dan snel een plekje bij de brasserie van het Conservatorium Hotel en ervaar de wereld van perfecte smaken.