Netwerken is 9 van de 10 keer een saaie toestand met mannen in pak en vrouwen in kokerrokjes. Een host deelt hapjes uit alsof ze er al jaren hebben gelegen en de sfeer is vaak dodelijk saai. Dat moest anders dacht Joeri Salet, de 26-jarige ondernemer van IQ Creative bekend van o.a. Happyhappyjoyjoy, Supperclub en Envy.

Salet, die ook achter het succes van de Supperclub Cruise zit- komt daarom met het Young Urban Professional diner. Een reeks netwerkdiners, waarbij één keer per maand ‘jonge’ ondernemers in de juiste sfeer met elkaar kunnen netwerken. Geen grauwe bende, maar een perfecte setting vol culinaire creaties en een glaasje wijn.

ENVY AMSTERDAM: SCHUIF AAN TAFEL BIJ HET YOUNG URBAN PROFESSIONAL DINER
ENVY AMSTERDAM: SCHUIF AAN TAFEL BIJ HET YOUNG URBAN PROFESSIONAL DINER

WIJNEN, DINEN ÉN SAMEN CONNECTEN BIJ ENVY

Restaurant Envy is daarom uitgekozen als culinaire hotspot, waar jonge ondernemers elkaar één keer per maand kunnen ontmoeten tijdens het Young Urban Professional diner.

Het restaurant aan de Prinsengracht staat erom bekend culinair talent voort te brengen. Zo stonden Michelinchefs Richard van Oostenbrugge (212) en Nick Bril (The Jane) hier al achter het fornuis en gaf chef Michael Wolf (Wolf Atelier) het stokje over aan Floris van Straalen.

Elke editie van het Young Urban Professional diner wordt gehost Joeri Salet zelf, die iedereen weet te inspireren met zijn ondernemersverhalen. De aanwezige jonge ondernemers komen uit meer dan 10 verschillende branches, waarbij de nieuwste ideeën met elkaar worden gedeeld.

De volgende editie van hét netwerkdiner is gepland op donderdag 21 november 2019. Om aan te kunnen schuiven moet je uitgenodigd worden door mister Salet himself, of twee plekken winnen die wij mogen weggeven.

Hoe je kans maakt? Tag de persoon met wie je naar hét netwerkdiner van het jaar wilt gaan onder dit Facebookbericht. Wij laten dan zo snel mogelijk weten of je aan kunt schuiven om te netwerken!

Website: envy.nl
Adres: Prinsengracht 381

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!