Home>>NEWS>>FESTELLA FESTIVAL AMSTERDAM 16 JULI: NIEUW FOODFESTIVAL VOOR CHOCOLATE ADDICTEDS
  • 16 juli Festella festival amsterdam

FESTELLA FESTIVAL AMSTERDAM 16 JULI: NIEUW FOODFESTIVAL VOOR CHOCOLATE ADDICTEDS

FESTELLA IS HET CHOCOLADE FESTIVAL VAN NEDERLAND 

Nederland is een nieuw food-festival rijker. Het Stadspodium in Amsterdam Westpoort wordt op 16 juli 2016 omgetoverd tot een chocolade-walhalla waar liefhebbers kunnen genieten van de meest ondenkbare chocolade creaties.

Geïnspireerd door De Parade en De Rollende Keukens, moet het festival een zomers dagje uit worden voor jong en oud. Naast de talloze foodtrucks, zijn er live acts, bands, dj’s, een zweefmolen en uiteraard chocolade verassingen in overvloed. Ook aan de hartige foodie wordt gedacht; er worden ook eetwaren zonder chocolade verkocht.

Festella Festival 16 juli amsterdam

Festella Festival 16 juli amsterdam

Activiteiten:
zweefmolen, airhockey, arcadehoek, chocolade bad, chocolade worstelen, chocolade workshops, picture corner, festival trouwen, speed daten met chocola, twister XXL, memory game, eten raden (geblindoekt), yoga 
15-min buikspierkwartiertje,
 
Kinderspeelhoek (kinderen onder de 12 jaar gratis toegang) met o.a.:
springkussen, stormbaan, ballenbad, gezicht schminken
 
Line up:
Fat Kids Cake Soundsystem, Danny Disco, DJ Kenny Mixe, Mitchel Kelly, Jazz Rath, Ziggy Martin, Frankie Louise, Louis, Quinty, Wendy J, Mia More , Mara Wells 
 
Zet voor zaterdag 16 juli een dikke streep door je agenda, want als chocolate junkie moet jij hierbij aanwezig zijn als het Stadspodium in Amsterdam zijn deuren opent voor iedereen die ook maar niks van dit chocolade festijn wilt missen.
 

Wanneer:  16 juli
Waar:         Stadspodium
Prijs:           
 €12
Info:            festella.nl

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!