TREK BREIDT CULTUREEL AANBOD UIT

Foodfestivals zijn hot! Ook deze zomer zullen er verschillende organisaties zijn waarbij jij heerlijk kunt genieten van een hapje en eend drankje! Het populaire festival TREK zal komende zomer voor de vierde keer op rij verschillende parken door het land omtoveren tot fijne openluchtrestaurants. Het rondreizende culinaire circus zal na het succes van vorig jaar, met ruim 295.000 bezoekers, dit jaar tussen 11 mei en 10 september in negen steden te bezoeken zijn.

Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag kunnen met de komst van festival TREK weer rekenen op een perfecte mix van lekker eten & drinken gecombineerd met een grote variëteit aan theater, kleinkunst en live muziek; waarbij TREK voornamelijk een podium biedt aan getalenteerde, opkomende muzikanten en kleinkunstenaars

MEER FOOD HOTSPOST

ETEN, DRINKEN EN MÉÉR

Maak een smakelijke ontdekkingstocht door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele foodtrucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een zomer lang getrakteerd. Bij de speciaalbier bus, en de uitgebreide wijn- en cocktailbars kan de dorst gelest worden.

Zin in theater en intieme performances? Ook dan zit je goed bij TREK. Want muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen hier een podium om de bezoekers te vermaken. En zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Kom maar door met de heerlijke foodfestivals!

Wanneer:  11 mei – 10 september
Prijs:           
 Gratis
Info:            festival-trek.nl
Fotocredits: Peter Lodder

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

acht + 16 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.