Home>>NEWS>>AMSTERDAM FOODFESTIVAL 2015: 26, 27, 28 & 29 NOVEMBER

AMSTERDAM FOODFESTIVAL 2015: 26, 27, 28 & 29 NOVEMBER

FFA
Van 26 tot en met 29 november 2015 kun je terecht in de Amsterdamse RAI voor Foodfestival Amsterdam, het grootste indoor foodfestival van Nederland! 

En ook al lijkt de lente en de zomer met zijn vele foodfestivals nog heel ver weg. Er zijn tot die tijd nog genoeg andere toffe concepten, waaronder dit heerlijke indoor foodfestival. 
Hier kan je vanaf volgende week genieten van alle culinaire geuren, kleuren en smaken in de Europhal.

 Food festival      foodfestival

Struin langs de meer dan 70 foodtrucks en diverse pop-up restaurants die streetfood uit alle delen van de wereld serveren, geniet van onder andere bijzondere gerechtjes, heerlijke wijntjes of blijf even hangen bij je favoriete chef, zoals bijvoorbeeld Jamie van Heije van het gelijknamige restaurant in Oudekerk aan de Amstel. Ongetwijfeld dat wij bij deze chef nog even blijven hangen, om alvast warm te lopen voor de zaterdag als wij in zijn restaurant wat gaan eten.

Neem ook de tijd voor slowfood en droom alvast over de zomer op het “Zeefoodplein” waar restaurant Vis aan de Schelde en Jan van As een enorme Fruit de Mer-toren van 3,5 meter hoog presenteren. Kom kijken bij het sterrenrestaurant waar verschillende topchefs hun kunsten tonen. Waaronder de-met-Michelinster bekroonde topchefs Alain Alders (De Vrienden van Jacob) en André Gerritsen (’t Amsterdammetje).  

 food festival      food festival

Is er meer? Ja zeker! Een heus Wijnplein, een Bierplein van Brand bier en lokale craftbieren, proeverijen en natuurlijk muziek! Van jazz tot soul, van singer-songwriters tot complete bands en mocht dat niet je stijl zijn, dan vind je die vast terug bij een van de DJ’s die draaien tijdens het Foodfestival. En neem gerust je kids mee: die vermaken zich ongetwijfeld op het Kidsplein.  

Proeven, ontdekken, en genieten, dát is Foodfestival Amsterdam.♥
Dus zet een dikke streep door je agenda voor dit heerlijke culinaireparadijs!

Wanneer: 26 tot 29 november 2015
Prijs: Gratis
Waar: Amsterdam Rai de Europahal
Facebookevent: Foodfestivalamsterdam 

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick