HET INTIEME FESTIVAL REIST AF NAAR TIEN STEDEN: VAN ARNHEM TOT HAARLEM

Eten op Rolletjes is terug! Het intieme foodfestival tovert voor het vierde jaar bijzondere plekken om tot openluchtrestaurants voor jong, oud en alles daartussenin. Van het historische Worpplantsoen in Deventer tot de monumentale Lichtfabriek in Haarlem. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak. Eten op Rolletjes start op 19 mei in Hilversum en reist daarna door naar tien andere steden: van Ede tot Arnhem, Haarlem en Deventer.

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. Zo reizen vader en zoon dit jaar af naar het Worpplantsoen in Deventer, het oudste stadswandelpark van Nederland.

Op elke locatie staan 30 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries, roti en oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich o.a. bij de schminkhoek en de Bibliotheekbus.

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Meer info: etenoprolletjes.nl
Eten op Rolletjes agenda:
Hilversum – Dudokpark 19 t/m 21 mei, Facebookevent
Ede – Akoesticumpark 3 t/m 5 juni, Facebookevent
Arnhem – Arnhems Buiten 16 t/m 18 juni, Facebookevent
Haarlem – Lichtfabriek  30 juni t/m 2 juli, Facebookevent
Deventer – Worpplantsoen 21 t/m 23 juli, Facebookevent
Purmerend – Leeghwaterpark  28 t/m 30 juli, Facebookevent
Alkmaar – Gasfabriek 11 t/m 13 augustus, Facebookevent
Zeist – Zeist  18 t/m 20 augustus, Facebookevent
Wageningen – de Dreijen 1 t/m 3 september, Facebookevent
Breda – Kasteelplein 22 t/m 24 september, Facebookevent

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!