WEG MET DE KATER IN DE HANGOVER BAR

Amsterdam krijgt later deze maand ’s werelds eerste hangover bar. “Een wat?”, horen wij je zeggen. Een bar die alleen toegankelijk is voor bezoekers met een kater!

De Hangover Bar opent 23 september haar deuren in de Amsterdamse wijk De Pijp. De bar is een initiatief van matrassten start-up Matt Sleeps, die mensen die de nacht ervoor iets te diep in het glaasje hebben gekeken, zo snel mogelijk van hun kater af wil helpen. Hier wordt dus geen alcohol geschonken!

De bar is omgebouwd tot een verfrissende groene oase en tussen de planten en palmbomen zijn bedden geplaatst. Ieder bed krijgt een eigen tv-scherm, zodat de bezoekers liggend hun favoriete films en series kunnen kijken terwijl ze genieten van katerbestrijdende hapjes en drankjes.

Bezoekers kunnen herstellen met vitaminerijke smoothies en hydraterend kokoswater. Voor de grote trek is er een speciaal hangovermenu samengesteld. Ook is er een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren en het herstelproces te versnellen.

De Hangover Bar is alleen geopend op de dagen wanneer de meeste Nederlanders wakker worden met een kater. Van vrijdag tot en met zondag 25 september tussen 10:00 en 18:00 kan iedereen met een kater komen uitbrakken.

Entree bij de Hangover Bar is gratis, mits voorzien van een stevige kater! En inschrijven is verplicht via de site.

MEER KATER BESTRIJDENDE SPOTS

Marie-Stella-Maris >> Stek
Beter en Leuk >> Clubkoffie
Filter >> Back to Black

Website: mattsleeps.com
Adres: Tweede Jan Steenstraat 80
Bron: De Telegraaf

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

drie × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.