• DE KUYPER OPENT COCKTAILSEIZOEN

DE KUYPER OPENT COCKTAILSEIZOEN IN DE EXCLUSIEVE CURTAIN CLUB

EERBETOON AAN DE MARGARITA COCKTAIL

Afgelopen vrijdag was het dan zover. ‘S werelds grootste cocktaillikeuren fabrikant De Kupyer gaf een besloten feestje in de exclusieve Curtain Club ter eerbetoon aan de meeste geliefde cocktail ter wereld; de Margarita. Naast optredens van wereldberoemde flairbartender Nicolas St. Jean een DJ optreden van Kraak & Smaak DJ Set & Sweet le Freak werd de Curtain Club in een heerlijk Miami vibe sfeertje gestoken. Naast het tropische sfeertje die in de club hing, werden de cocktails rijkelijk geschonken. Cocktails zoals de; Watermelon, Orginal en de Blue Margarita gingen als tropische drankjes over de bar.

Maar waarom de Margarita?
Door het friszure limoensap en de veelzijdigheid in bereiding – er is een Margarita voor iedereen – is de Margarita de perfecte cocktail om het seizoen mee in te luiden. Met de cocktaillikeuren van De Kuyper worden er wereldwijd in meer dan 100 verschillende landen Margarita’s geshaked. Een mooie aanleiding om deze cocktail tijdens Flamingo Paradise in de spotlight te zetten met zomervarianten zoals de Watermelon Margarita en een Original Margarita.

De Kuyper Royal Distillers
De Kuyper Royal Distillers BV is één van de oudste familiebedrijven van Nederland, opgericht in 1695. Met de bekende De Kuyper cocktaillikeuren, Peachtree, Rutte Gin en Jenever, Mandarine Napoleon, Warninks en Dropshot in het portfolio is De Kuyper  wereldwijd marktleider in cocktaillikeuren en wordt verkocht in meer dan 100 landen. De visie ‘Own the cocktail’ heeft inmiddels wereldwijde bekendheid. De Kuyper verkoopt naast de eigen merken ook agentschap-merken zoals Russian Standard vodka, The Glenrothes Whisky, Zubrowka vodka, Chartreuse en Sierra Tequila op de Nederlandse markt. De Kuyper Royal Distillers heeft distilleerderijen in Schiedam en Dordrecht en produceert cream dranken in Middelharnis.

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick