Home>>NEWS>>LEPELTJE LEPELTJE 2016 AMERSFOORT: 13, 14, 15 & 16 MEI
  • Lepeltje Lepeltje 2016 Amersfoort: 13, 14, 15 & 16 mei

LEPELTJE LEPELTJE 2016 AMERSFOORT: 13, 14, 15 & 16 MEI

Het wordt weer genieten van een overheerlijk weekend met Lepeltje Lepeltje in Amersfoort.
Van vrijdag 13 t/m maandag 16 mei wordt het Burgemeester Brouwerplantsoen omgetoverd tot een intiem cultureel food festival. Naast de mobiele keukens met de heerlijkste gerechten spelen er toffe bands en DJ’s, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. De toegang is zoals altijd helemaal gratis.

ETEN
Laat je verrassen door de meest uiteenlopende gerechten van mobiele keukens uit heel het land samen met lokale smaakmakers. Er is voor ieder wat wils; van malse spareribs tot soepele oesters, van vrolijke cupcakes tot patatas bravas. Zowel kinderen als echte fijnproevers komen aan hun trekken.

CULTUUR
Er mag gedanst en gesjanst worden! Bands en DJ’s zorgen voor de perfecte soundtrack voor een ‘lazy day’. Kinderen vermaken zich ook optimaal met vele leuke activiteiten zoals een yoga- en kinderkookworkshop.

MARKT
Struin de markt af voor de hipste kleding, vintage spullen, bijzondere kunst en ambachtelijke streekproducten. De marktkramers hebben veel liefde en passie voor hun waren en dat zie je!

Wanneer:  13, 14, 15 & 16 mei
Waar:         Burgemeester Brouwerplantsoen
Prijs:           
Gratis
Info:            www.lepeltje-lepeltje.com 

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick