GENIETEN IN HET BURGERMEESTER BROUWERPLANTSOEN

Voor het vijfde jaar op rij versiert Lepeltje Lepeltje tijdens het Pinksterweekend het Burgemeester Brouwerplantsoen met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Daarnaast struint men over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op. Lepeltje Lepeltje creëert een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

MEER HOTSPOTS IN AMERSFOORT
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van o.a. zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Van zaterdag tot en met maandag worden er (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

Voor de allerjongsten is er genoeg te doen tijdens Lepeltje Lepeltje. Van zaterdag tot en met maandag is er een speciaal samengesteld kinderprogramma. Optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden de kids zoet.

Wanneer: 18 t/m 21 mei 
Waar: 
Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Meer info: 
lepeltje-lepeltje.com
Fotocredits: 
Dennis Verduin

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!