DE SFEER PROEVEN IN VERSCHILLENDE CLUBS

Amsterdam, 31 januari – Met één kaartje de veelzijdigheid van meer dan 20 Amsterdamse clubs beleven? Het kan op zaterdag 25 februari aanstaande tijdens de eerste editie van Nacht voor de Nacht. Een jaarlijks terugkerend stadsbreed clubevent waarin wordt bewezen dat de stad levendiger en veelzijdiger is dan ooit. Bezoekers kunnen met een passe-partout van € 15,- meer dan 20 clubs op een avond bezoeken, inclusief een inhoudelijk randprogramma met een nachtdebat, nachtdiner, kunstproject I Dance Alone en nog veel meer. Nacht voor de Nacht wordt georganiseerd door Stichting N8BM A’DAM; met het kopen van een passe-partout ondersteun je de stichting in het promoten en ondersteunen van het Amsterdamse nachtleven.

Clubs zijn de kraamkamer van de nachtelijke creatieve industrie en hebben daarnaast een maatschappelijke functie: het is de plek waar mensen samenkomen. Nacht voor de Nacht moedigt bezoekers aan om meerdere locaties te bezoeken en zo de sfeer te proeven in clubs waar ze normaal niet komen.

HOTSPOST IN AMSTERDAM

VAN HARDSTYLE TOT HIPHOP

De twintig deelnemende clubs verenigen zich met Stichting N8BM A’DAM in de missie om de Amsterdamse clubcultuur een podium te geven. Initiatiefnemer Nachtburgemeester Mirik Milan is bijzonder trots dat zo’n kleine stad een programmering van wereldformaat heeft. “Je kan de 25 februari de volledige breedte van het Amsterdamse nachtleven ontdekken. Van een hardstyle feest in de Westerunie tot techno in 24-uursclubs als De School en Shelter, tot hiphop in de Jimmy Woo en Disco Dolly. Maar ook diverse soorten house in de grote zalen van de Marktkantine en Warehouse Elementenstraat en eclectische avonden in poptempels als Melkweg en Paradiso. En dat alles met één passe-partout”

Wanneer: 25 februari 21:00 – 08:00
Facebookevent:
Nacht voor de Nacht
Tickets:
€15