NACHTLEVEN AMSTERDAM KRIJGT NIEUWE NACHTCLUB!

Home>>NEWS>>NACHTLEVEN AMSTERDAM KRIJGT NIEUWE NACHTCLUB!
  • DEPOT Amsterdam

NACHTLEVEN AMSTERDAM KRIJGT NIEUWE NACHTCLUB!

Pas amper 3 weken is Amsterdams nieuwste club locatie geopend; De School of er staat alwéér een volgende locatie te trappelen om open te gaan.

Want in het upcoming Noord aan de Mokerstraat opent in februari de club DEPOT voor het eerst haar deuren.
Met de zeven meter hoge plafonds doet DEPOT sterk denken aan de industriële houselocaties uit begin jaren ’90. Met veel beton, baksteen en oude fabriekslampen moet DEPOT de danceliefhebber het ultieme warehouse gevoel geven.

Initiatiefnemers van DEPOT zijn de mannen achter onder andere de succesvolle VERKNIPT– feesten en de festivals Kingsday Open Air en Wonderland: Mer Hajbarati en Reza Fathi. “Bij DEPOT zijn twee dingen belangrijk: Het geluid en de toegankelijkheid. Daarom hebben we geïnvesteerd in een geluidssysteem van topniveau en hanteren we lage entreekosten. Iedereen moet een feest in DEPOT mee kunnen maken zonder daarvoor een tweede hypotheek nodig te hebben”, aldus Hajbarati. Een kaartje in de voorverkoop voor een gemiddeld DEPOT-feest moet ongeveer een tientje gaan kosten.

De capaciteit van de nieuwe locatie ligt rond de duizend man. Ondanks die capaciteit herbergt de nieuwe club een intieme dansvloer. Door de indeling van de club is DEPOT ook met 600 man al gezellig. Al verwacht de organisatie zeker in de eerste maanden volle avonden.

MEER CLUBS IN AMSTERDAM

De feestgangers kunnen een zeer gevarieerd aanbod aan feesten verwachten. Zo trapt DEPOT af in het weekend van 5 en 6 februari met twee feesten. Onder andere Gary Beck (UK), Gabriel Ananda (DE), Juan Sanchez, Tripeo, Illesnoise, Ici Sans Merci én Bram Fidder staan tijdens dit openingsweekend op het programma. Een line-up die het begin vormt van een gevarieerde kwaliteitsprogrammering. Tijdens de openingsmaand februari komen prominenten als Mr. G (UK), Ansome LIVE (UK), Inigo Kennedy (UK), Zadig (FR), Bas Mooy, UVB (DE), Sunil Sharpe (IR), Datasmok, Yan Cook (US), Abstract Division en Jeff Rushin langs.

DEPOT focust zich dus op een mix tussen techno, house, tech house en deep house. “De muziek en de sfeer staan centraal. DEPOT kent geen ingewikkeld deurbeleid. Iedereen is welkom met de liefde voor elektronische muziek als verbindende factor”, vertelt Hajbarati.

Naast de reguliere programmering is de locatie aan de Mokerstraat overigens ook beschikbaar voor verhuur aan externe partijen en promotors.

DEPOT opent zoals gezegd in het weekend van 5 en 6 februari.

Meer informatie en kaartverkoop: www.depotamsterdam.com.

Depot Amsterdam Opening


 

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick