Home>>NEWS>>NOX, HET EERSTE NATUURLIJKE SLAAPDRANKJE IS GELANCEERD!
  • NOX, HET EERSTE NATUURLIJKE SLAAPDRANKJE IS GELANCEERD!

NOX, HET EERSTE NATUURLIJKE SLAAPDRANKJE IS GELANCEERD!

RELAXTER SLAPEN MET NOX

Goed slapen is een must als je lekker voor de dag wilt komen. Helaas is een goede nachtrust niet voor iedereen weggelegd, en lig je vaak nog uren plafonddienst te draaien. Wij werden getipt over NOX het eerste 100& natuurlijk slaapdrankje dat de nachtrust bevordert. Uiteraard waren wij sceptisch of dit drankje onze nachtrust zou bevorderen, maar wij werden toch aardig zen.

“UITGERUST 
WAKKER WORDEN”

WAT ZIT ERIN?

Het NOX drankje is gebaseerd op Mulungu een unieke plant uit Brazilië, die daar als extract wordt verkocht in apotheken voor een betere slaap. Dit plantje is meegenomen naar Nederland en in samenwerking met wetenschappers verbeterd tot een uniek recept van Mulungu, Valeriaan, Passiebloem en Tillia Mexicana. Deze combinatie helpt zowel bij het inslapen als doorslapen zodat je lekker uitgerust wakker wordt. 

WANNEER NOX?

Het drankje is gebaseerd op Mulungu een unieke plant uit Brazilië, die daar als extract wordt verkocht in apotheken voor een betere slaap. Dit plantje is meegenomen naar Nederland en in samenwerking met wetenschappers verbeterd tot een uniek recept van Mulungu, Valeriaan, Passiebloem en Tillia Mexicana. Deze combinatie helpt zowel bij het inslapen als doorslapen zodat je lekker uitgerust wakker wordt. 

Nieuwsgierig? Bestellen doen je hier: noxsleepdrink.com
Fotocredits: organicbeautyblogger.com

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!