OP DEZE FEESTJES MET OUD & NIEUW KUN JIJ KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN!

Met het einde van het jaar inzicht komen ook de feestjes van Oud & Nieuw met de dag dichterbij. Want waar ga jij dit jaar knallend het jaar uit? Ga jij het dit jaar bij vrienden vieren? Of ga jij het vieren op een tof feest met duizenden andere partygangers? Of pak jij gewoon lekker door en doe je dit allebei. Met zoveel feestjes met Oud & Nieuw is het lastig kiezen waar jij compleet los kan gaan.

Daarom zetten wij dé leukste feestjes met New Years Eve voor jou op een rijtje, waar jij gerust je oliebollen kan happen of aan je drankje kunt nippen zonder dat jij vroegtijdig naar je bed hoeft te gaan.

Paradigm NYE 
Locatie: Paradigm, Groningen
Een feest die begint op de 31ste en non-stop doorgaat tot 2 januari! Kijk van die instelling houden wij. Slapen kan tenslotte altijd nog. Los gaan in het noorden doe je bij creatieve broedplaats Paradigm.
Prijs: € v.a. 20,-
Info: Facebookevent
Line-up:  o.a. Baikel, Dorisburg, Stranger, Guy J, Kevin Arnemann, Aera

Madam NYE
Locatie: Madam, Amsterdam
Op een van de hoogste en vetste locatie’s oud en nieuw vieren doe je uiteraard in stijl in de Adam Toren. Hier toost jij je champagne met uitzicht over heel Amsterdam.
Prijs: € 150,-
Info: Facebookevent
Line-up: Live Jazz & Soul band, Disco & House Dj’s

Elrow
Locatie: Scheepsbouwloods , Amsterdam
Elrow weet hoe zij een feestje moeten bouwen. Niet voor niets was dit hysterische event binnen 10 min compleet uitverkocht. Verwacht veel confetti, verkleedpartijen en héééél veel chaos.
Prijs: € v.a. €47,50
Info: Facebookevent
Line-up: o.a. Benny Rodrigues, De Sluwe Vos, Ica Sans Merci, Nic Fanciulli

FEESTJES OUD EN NIEUW 2016 2017

Kraft
Locatie: 
De Flint, Amersfoort
Vorige jaar stond Kraft in het tijd van tijd. Dit jaar staat de De Flint in het teken van de waarheid. Op dit fijne feestje kun je losgaan op fijne techno net zolang tot de zon weer begint te schijnen.
Prijs:
 € v.a. 30,50
Info: 
Facebookevent
Line-up:
o.a. Kobosil, Skatebard, Juan Sanchez, Burt Control, Haeken

Kindergarten
Locatie: Studio, Tilburg

Kindergarten viert voor de tweede maal een oud en nieuw-feest in Studio Tilburg. Naast goede muziek (Job Jobse, De Sluwe Vos) is er ook gegarandeerd geen gezeur over de drankrekening. Een kaartje voor de nacht is namelijk inclusief onbeperkt bier, fris en wijn (en ongetwijfeld een grote kater).
Prijs: € v.a. 30,50
Info: 
Facebookevent
Line-up: 
o.a. Job Jobse, De Sluwe Vos

Champagne Skyball
Locatie: , Den Haag

Prijs: € v.a. 
Info: 
Facebookevent
Line-up: 
o.a.

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

vijftien + twintig =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.