SLAPEN ONDER DE STERREN BIJ FLOOR17

Van 12 mei tot 10 juni slaap je vanaf 270 euro per nacht onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop van Floor17. De bijzondere hotelkamer is ingericht met design en niet alleen stijlvol maar ook nog eens super romantisch! But it get even better!

Deze unieke experience begint natuurlijk met een persoonlijke check-in met champagne, waarna je begeleid wordt naar jouw daksuite op 85 meter hoogte op het Ramada Apollo Hotel in Amsterdam! De air-bubbel is voorzien van alle gemakken van een luxe hotelkamer. De kamer is verwarmd en er wordt continu frisse lucht ingeblazen door een geluidloze blower.

Daarnaast heb je toegang tot een privéterras en de beste kamer van het hotel waar je je spullen kunt opbergen en je kunt opfrissen in de badkamer. De overnachting is inclusief privé-ontbijt geserveerd in de air-bubble! Ook voor borrelen en lekker eten zit je hier aan het juiste adres! Want hotspot Floor17 en de Skybar zitten op de 17e verdieping van hetzelfde gebouw!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Wil jij je lover eens goed verrassen door letterlijk onder de sterrenhemel te slapen? Reserveer dan snel, want de laatste plekken zijn nu nog beschikbaar!

Prijs: vanaf 270 euro per nacht
Boeken kan via: apollohotels.nl/airbubble

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!