Home>>NEWS>>O.W.A.P. ORIGINAL WAREHOUSE ACID PARTY
  • O.W.A.p. 19 maart Elementenstraat

O.W.A.P. ORIGINAL WAREHOUSE ACID PARTY

Soms zijn er feestje die net iets meer aandacht verdienen dan andere feestjes zoals het hysterische O.W.A.P. van Meubel Stukken en Fuse Communication.
Maar helaas moeten we nog héééél even wachten voordat deze editie van start gaat en acid Nederland weer compleet los mag gaan op deze nieuwe editie in de legendarische Elementenstraat in Amsterdam.

De knaldrang neemt inmiddels al wel de overhand en het nagelbijtend wachten op 19 maart laat geen nagels meer heel.  De kaartverkoop sprint ook hard richting de uitverkoop.

De confettimachines draaien overtoeren zodat de broodnodige lading kleurrijke gezelligheidssnippers op tijd kant en klaar aan de kunnen start verschijnen. De klachten stromen nu al binnen bij de meldkamer wegens uitvoerige sirene-tests. Met andere woorden, de trein der voorbereidingen is op stoom en dendert gewoon door en dooooooooorrrrrrrrrr! 

Wat is O.W.A.P. zonder felgekleurd uitgedoste Owappers met een overdosis aan smileys en een overvloed aan blijdschap? Juist, helemaal niks!!! Het is immers de kringverjaardag van je oudtante niet… En wees vooral niet bang, te bont is alleen maar te gek! Overdaad oogst waardering, dus haal die kasten, lades, zolders en feestwinkels overhoop op zoek naar al je acid, fluor, glow in the dark, smiley, multicolor en blacklight spullen. 

De muziek is het oerend hard razende hart van elke O.W.A.P.! House classics van de bovenste plank met een line up waarbij je je acidvingers van blijft aflikken. Verlies jezelf en vind jezelf weer terug in de acidhemel en ervaar het allergrootste genot van deze acid house godfathers. ♥

Nog even de dresscode samengevat: SupaDupaAcidFluorNeonHappyDePeppyPartySmileysAndFun

Line up:
Remy / Mike Dunn / Phuture (live) / Dimitri / Melon / Eric de Man / Mood II Swing / Mike Risk / Miss Bunty / The Orginal Confettiman

Wanneer:  19 maart
Waar:         Elementenstraat

Prijs:           
€ 34,50 – € 39,50
Info:            www.owap.dj

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick