SPEAK EASY EN PLAY HARD OP DIT GREAT GATSBY FEEST

De roaring twenties, de tijd waarin alles kon en niks te gek was, maar toch alles een geheim. Weg met het korset en het lange haar, uitdagende kleding, stoere bob lijn kapsels en een sigarettenprijpjes waren de basis in de 20s. Geen geshuffle op de dansvloer, maar de charleston was de favoriete dans die de dansvloer domineerde.

Want vroeger toen deze geheime speakeasy’s ontstonden hadden de mensen al behoefte aan vermaak en vertier, terwijl het vermaak vaak verboden was. In die tijden van geheim vertier ontstonden de meest creatieve en prachtige creaties in de muziek, in de (speakeasy-) bars en in de restaurants.

A LITTLE PARTY, NEVER KILLED NOBODY!

Floor17 laat deze tijden weer herleven. Tijden van goede muziek. De tijden dat de klassiekers onder de cocktails nog nieuw waren…
Maar ook tijden van het ongekend uitbundig genieten van de mooiste delicatessen in bars en restaurants!

Op vrijdag 27 januari organiseert Floor17 een diner en themafeest in jaren ’20 stijl. Denk aan 20s muziek, klassieke cocktails, high class entertainment en meer! Maar het eten blijft geheim. En jij kunt hierbij aanwezig zijn!

CHECK HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Facebookevent: Roaring Twenties Theme Party
Dresscode: Roaring Twenties (streng deurbeleid!)
Tijd: Arrivé om 19.00 uur
Tickets: Tickets €87 zijn hier verkrijgbaar  incl. culinaire theater, roulette fiches en welkomstcocktail (kosten bar zijn op eigen rekening).
Extra: €0,50 los mee te nemen op de dag zelf

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Accepteren