ROEF TOONT PARADIJS BOVEN DE STAD TIJDENS EERSTE ROOFTOP FESTIVAL 

Vrijdag 9 september is de kick-off van het jaarlijkse rooftop festival Roef. Roef vindt plaats op acht hoge daken in Amsterdam en toont daar de ware paradijsjes boven de stad. Het intieme festival brengt bezoekers hottubs en sauna’s, groene dakakkers en prachtige kassen, verrekijker-voorstellingen en ongekende uitzichten.

Betoverend theater en hoogtepunten van jazz tot opera nemen je mee naar de indian summer van Amsterdam. Vanaf 17.00 openen Zoku, Nest, C, The Studenthotel, Badplaats van het Volkshotel, Benno Premselahuis, de Filmacademie en de Theatherschool hun (lift)deuren naar de bovenste verdieping. 

roof festival amsterdam dakterras

ROEF INTIEM FESTIVAL

Op grote hoogte vindt dit intieme festival plaats op de acht mooiste daken. Bij het Benno Premselahuis, De Filmacademie en de Theatherschool krijgen bezoekers een uniek uitzicht; de daken zijn normaliter niet toegankelijk voor publiek. De expeditie brengt bezoekers in het Volkshotel een verdieping hoger dan we gewend zijn, naar het dak met hottubs en sauna’s mét (ont)spannende operette en dichtkunst. Bij de pas geopende Zoku en Nest nip je cocktails met Amsterdam en de ondergaande zon als perfecte backdrop. 

Wanneer:  9 september
Waar:         8 verschillende locaties
Facebookevent: Roef Festival 2016 

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

15 − zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.