Home>>NEWS>>DE ZOMERDAG 1 JULI: DWAAL DOOR DE SCHOOL AMSTERDAM
  • De School Amsterdam

DE ZOMERDAG 1 JULI: DWAAL DOOR DE SCHOOL AMSTERDAM

DE SCHOOL IN WEST VIERT DE ZOMER 

Vanaf de maand juli is het officieel zomer bij De School. Om de zomermaanden in te luiden, organiseren zij op 1 juli De Zomerdag: een dag waarop je door het hele pand kan wandelen en zij een nieuwe menukaart voor hun café lanceren. Deze dag markeert tevens het begin van de nieuwe clubavond De Zomernacht.

Op 1 juli zal De School vanaf 12:00 ’s middags al haar deuren openen om de start van de zomermaanden te vieren. Café DS zal op deze dag haar nieuwe lunchkaart introduceren met gedurende de dag een daarbij behorende proeverij. Op de avondkaart van het café zullen authentieke ramen noodles de hoofdrol spelen. Voor de deur van Café DS kan je op het uitgebreide terras een drankje van de nieuwe zomerse drankkaart bestellen of je drankje halen bij de nieuwe buitenbar. Er is ook aan de kinderen gedacht met een speciaal ingerichte hoek waar gekleid kan worden en er zullen plaatjes gedraaid worden tot het einde van de avond, waarna in de club de eerste editie van De Zomernacht plaatsvindt.  

De School Amsterdam

Het Gymlokaal doet ook mee met De Zomerdag en organiseert van 17:00 tot 18:00 een trefbaltoernooi. Hiervoor kan iedereen zich  opgeven via info@hetgymlokaal.nl, de kosten zijn €5 per persoon. Als je je met een heel team inschrijft (6 personen), dan is het €20. Daarnaast deelt Het Gymlokaal ook dagpassen uit zodat jij een keertje gratis kan komen sporten.

De School Amsterdam

De gang die het restaurant met de binnentuin verbindt, gaat op 1 juli voor het eerst open voor de dagelijkse bezoekers, wat de weg vrij maakt om hier overdag te lunchen. Vanuit de binnentuin kan worden doorgelopen naar White Label Coffee om te zien hoe onze koffie wordt gebrand. Het Kunstlokaal, een nieuwe ruimte in het pand, opent haar deuren waar tevens de allereerste kunstexpositie in De School te bezichtigen valt. Visual residents Children of the Light openen deze nieuwe ruimte met hun vernieuwde installatie DIAPOSTIVE. Deze is ook na De Zomerdag te bezichtigen, doordeweeks en tijdens clubnachten tot en met eind augustus.

TIJD: 12.00 tot laat
GRATIS TOEGANG

 

Website: www.deschoolamsterdam.nl
Adres: Doctor Jan van Breemenstraat 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!