LEPELTJE LEPELTJE DEKT DE TAFELS TIJDENS HET PINKSTERWEEKEND

Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt tijdens het Pinksterweekend weer neer in het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort. Van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd door ruim 30 mobiele keukens terwijl er toffe bands en DJ’s spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor heerlijk Pinksterweekend parkhangen.

Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt.  Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Het aanbod is van keukens is weer helemaal veranderd. Zo zijn de Amersfoortse Viszaeck, Dara en Tjommies er voor het eerst bij. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Op zaterdag wordt het podium gehost door poppodium FLUOR met optredens van onder andere The Dawn Brothers, Alaska Pollock, Great Profile en Jibber Jabber & The Jams.

Van zaterdag tot en met maandag zijn er op de markt allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

Wanneer: 2 t/m 5 juni
Waar: 
Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Meer info: 
lepeltje-lepeltje.com
Fotocredits: 
Maurice van de Berkt

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!