Eindelijk mag er weer geproost worden in het park. Het culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje wordt na twee jaar weer uit de koelkast gehaald en barst als vanouds van de sfeerverhogende elementen. Zonder grenzen en drempels staat het vertrouwde vrije Lepeltje-recept tijdens het Pinksterweekend weer in het Burgemeester Brouwerplantsoen.

Tijdens Pinksteren kunnen levensgenieters uit Amersfoort en omgeving hun geluk niet op. Van vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni vult het Burgemeester Brouwerplantsoen zich met een breed palet aan sfeerverhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa. Als vanouds is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk voor iedereen.

Wanneer: Vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni
Waar: Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Info: lepeltje-lepeltje.com/amersfoort
Fotocredits: Dennis Verduin

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!