Na een bezoek bij de populaire spot Café Zurich op het Mercatorplein. Kon een bezoek aan hun broertje in de buurt van het Surinameplein niet uitblijven. Op de hoek tegenover David Lloyd, op de Sloterkade 1a, zit Café Oslo Beers (voorheen Café Oslo).

Ik vind donderdagavond altijd zo’n heerlijke avond voor een hapje en een drankje in de stad. Dus sprak ik donderdagavond af bij Café Oslo. Het was gezellig druk in het café met grote groepen, kleine groepjes én stelletjes. Precies wat je op een donderdagavond verwacht van een leuke tent.

In mei heeft Cafe Oslo Beers een ware metamorfose ondergaan waardoor de sfeer nu; stoer, hip én knus is. Daarnaast hebben ze ook nog eens een heerlijk ruim terras. Je kunt bij Café Oslo Beers terecht voor een lekkere bak koffie, een lunch, diner of voor een uitgebreide borrel. Het is zelfs mogelijk om aan de drie hoge tafels je eigen biertjes te tappen. Hoe leuk is dat?

De menukaart staat vol stoere gerechten en heerlijke bites voor bij de borrel. Veel van de gerechten worden bereid op de Green Egg barbecue. Dus hier een burger kiezen is waarschijnlijk een heel goed idee.

Wij kozen vooraf de steak tartaar & de sweet ribs Wat ook een hele goede keuze is. Als hoofdgerecht kozen we allebei de Surf & Turf. Een grote houten plank met 2 grote garnalen (en met groot bedoel ik grooooot) en heerlijk stuk flat iron steak.

CAFÉ OSLO HEEFT VOOR IEDER WAT WILS

Doordat de voorgerechten die geserveerd worden, ook niet van die lullige kleine gerechtjes zijn zaten we na hoofdgerecht echt helemaal vol. Which is kinda sad… Op de dessertkaart staat namelijk én de cheesecake én de chocaladetaart van Holtkamp.

We hebben een heerlijke avond gehad bij Café Oslo Beers. De bediening is vriendelijk en zorgt ervoor dat je niet te lang op je drankjes hoeft te wachten en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het eten is goed, de prijzen zijn goed en de sfeer is goed. Wat ons betreft is Café Oslo Beers door naar de volgende ronde. Wij komen hier graag nog een keertje terug.

Website: caffeoslo.nl
Adres:  Sloterkade 1A

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!