HAVENPARK NIEUW TERREIN ELROW TOWN

Elrow Festival dwaalt keer terug op zaterdag 7 september. Dit keer is het groene Havenpark van Amsterdam terrein die omgetoverd gaat worden tot de wondere elrow-wereld, waarin de wereldberoemde partykip en-burgemeester Rowsana wederom de baas is. Met meer stages (vijf in plaats van drie), opvallendere decors en shows, meer verrassende experiences en uiteraard weer onverwachte elrow Town-inwoners wordt ook deze tweede editie er een om nooit te vergeten.

Elrow Festival kent dit jaar niet één, maar verschillende thema’s. Dat betekent nog meer gekte en nog meer verrassing. Buiten, op de mainstage, onderga je een psychedelische trip, terwijl de twee kleinere podia in een Pink Cathedral en een op de Parijs geïnspireerde Arc de Rowomph veranderen. Indoor wordt er onder de noemer Rowsattack & The Enchanted Forrest een beroep op je fantasie gedaan, terwijl even verderop met heuse bomen de kleurrijke Enchanted Forest-wereld wordt gekweekt.

Outdoor: Psychodrowdelic Stage:
De wildste hippiecommunity ooit strijkt met veel bombarie neer op elrow Town Amsterdam. Bereid je voor op wederom psychedelisch extravaganza voor de zintuigen, veroorzaakt door een kleurexplosie van het indrukwekkende op de caleidoscoop geïnspireerde podium. Eén woord: wow!

Indoor: Rowsattack:
Picture this: de aarde en andere planeten bestaan niet meer, de bewoners zijn letterlijk dood van verveling. Alleen de ware party-animals hebben overleefd en zijn vastbesloten van planeet elrow een never ending feest te maken, dansend onder een lucht vol kleurrijke confetti en op non-stop live-muziek.

MEER FESTIVALS DIT JAAR

Indoor: The Enchanted Forest:
Treed binnen in het meest fantasierijke bos, waar de bomen lachend toekijken en meedansen en uit de schaduw van het groen er zomaar geheimzinnige beesten en nieuwsgierige geesten op kunnen duiken…

Rowgelia’s rebelse nichtje Rowsana is dit jaar verkozen tot partyburgemeester van Elrow Festival Amsterdam. Tegendraads, punk en een tikkie anarchistisch als zij is, is deze party-animal vastbesloten haar energie en levensvreugde over te brengen op Amsterdam.

Wanneer: zaterdag 7 september 2019
Waar: Havenpark, Amsterdam
Info: elrowtownamsterdam.com

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!