OAK HEEFT EEN INTIEME SETTING VOOR DE UNDERGROUND

Op de plek waar voorheen de Zebra Lounge zat, heeft club Oak haar deuren geopend. Dit moet dé nieuwe underground club hotspot worden nabij het Leidseplein aan de Korte Leidsedwarsstraat.

Over de club zelf wordt vrij weinig losgelaten, behalve dat het middelpunt van de club bestaat uit een betonnen dj booth, én dat fotos maken binnen uit den boze is! Zo genieten liefhebbers echt van de locatie met elkaar en blijft de club mysterieus, zonder dat bezoekers continue met hun mobieltje in hun handen staan.

“CLUB BLIJFT
MYSTERIEUS”

Op deze intieme en karakteristieke locatie wordt de ” groove ” door mensen met diep verankerde wortels in de wereld van house en underground teruggebracht. De muzikale identiteit van de club draait om het originele concept van resident DJ’s.

Resident DJ’s zijn sinds dag 1 de basis geweest van het club leven & hebben bij Oak de volledige vrijheid om te bouwen aan de gewenste sfeer, week na week. Er wordt gestreefd naar een goede balans tussen het draaien van all-nighter solo sets & het uitnodigen van (inter-) nationale gast DJ’s op reguliere basis, zonder dat deze aangekondigd worden. Dit is de voedingsbodem voor het opbouwen van een langdurige relatie tussen muziekliefhebbers, DJ, club & speciale gasten.

MEER NIEUWS OVER CLUBS & FESTIVALS

Muziekliefhebbers zijn het kloppende hart van Oak. Wij houden van muziek, we houden van genieten van muziek & we houden vooral van fantastische ervaringen delen. Oak is een vrijplaats voor vrijheid & genot, waar verschillende karakters & mensen verenigd worden tot gelijkgestemden.

De club heeft een custom made high-end 4-weg geluidssysteem. En de betonnen DJ booth zorgt dat overbodige trillingen voor vinyl geëlimineerd worden door het gewicht. Een ingebouwde klassieke rotary mixer zorgt voor maximale geluidskwaliteit, zodat de muzikale ervaring & al haar elementen geoptimaliseerd worden.
Een grote platenkast is speciaal ontworpen voor de residents, waar zij hun vinyl kunnen bewaren in plaats van het elke week mee te slepen.

Website: oak.nl
Adres: Korte Leidsedwarsstraat 14

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept