Sinds 8 jaar zit P.S. koffie, thee en taart in het gezellige centrum van Groningen, om de hoek van de universiteit. Nu zijn ze na een total make-over weer geopend. Daar moesten we natuurlijk even kijken! P.S. is begonnen als een koffie/cadeauwinkel met een klein horecagedeelte. De cadeaus en chocolade zijn grotendeels verdwenen en P.S. is uitgegroeid tot een eigentijdse zaak voor koffie, thee en taart. Met name zijn ze uitgebreid met theespecialiteiten. In september zijn ze volledig verbouwd en wat is het prachtig geworden!

PERFECTE PLEK VOOR ONTBIJT EN TAARTJES

Je ziet dat er veel aandacht aan het interieur is besteed. Er zijn veel kleuren van de nieuwste trends  gebruikt en dat maakt het catchy. Als je binnenkomt kun je gaan zitten op de schommels aan de tafels bij het raam. Dat hebben we nog niet ergens eerder gezien, wat origineel! Ook de bar is een prachtige verschijning. Een bijzonder tegelpatroon en niet te vergeten, de taarten die daarop uitgestald staan. Achterin is een prachtige kleurrijke muurschildering. Wat een mooi geheel zo bij elkaar, het klopt allemaal.

We zijn er rond 10 uur, en het is gewoon al gezellig druk. De gasten druppelen langzaamaan binnen. De kaart biedt diverse soorten ontbijt en zelfgemaakte taarten naar eigen recept. We bestellen een compleet ontbijt. Superknapperige croissants en yoghurt met zelfgemaakte granola. Not bad!

Aan de koffie en thee is serieus aandacht besteed. De eigenaren zijn zelfs naar India geweest om zelf de thee uit te zoeken. Dit wordt dan ook op een bijzondere wijze uitgeschonken wat de beleving net even compleet maakt. Echte theespecialiteiten dus. Voor de theeliefhebber een echte aanrader om hier even een bakje te doen en nieuwe thee te ontdekken.

Wat ons betreft is P.S. echt een aanrader voor een goed ontbijt. Hou dan wel wat ruimte over voor een geweldig stuk taart. En vergeet vooral niet de thee even uit te proberen.

Website: mijnps.nl
Adres: Oude Kijk in Het Jatstraat 24

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!