• LYKKE MOODSTORE AMERSFOORT: EEN WINKELTJE WAAR IEDEREEN VERLIEFD OP WORDT

LYKKE MOODSTORE AMERSFOORT: EEN WINKELTJE WAAR IEDEREEN VERLIEFD OP WORDT

VAN DESIGN TOT HEERLIJKE CAPPUCCINO

Als groot liefhebber van vintage en design, ben ik maar al te blij met winkels zoals Lykke Moodstore in mijn eigen stad, want winkels zoals deze zijn er helaas maar weinig.

Lykke Moodstore zit gevestigd in het leukste straatje van Amersfoort, de Krommestraat. Hier kan je hoogwaardige woonaccessoires en designproducten vinden veelal rechtstreeks geleverd uit Kopenhagen. In het super cute winkeltje, werkt het Lykke-team ook dagelijks aan interieur- en styling projecten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Van horeca interieurs tot aan woonhuizen, Lykke Moodstore probeert voor elke ruimte een unieke sfeer te creëren.

Daarnaast hebben ook mooie Nederlandse ontwerpen een plekje in de shop. Denk aan de producten van Fest Amsterdam, Jurianne Matter, PuikDesign.

Kortom: een plek om inspiratie op te snuiven, interieuradviezen in te winnen en last but not least: je kunt er ook terecht voor een heerlijke cappuccino!

Website: lykkemoodstore.nl
Adres: Krommestraat 10

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick