Home>>SHOPPING>>AMSTERDAM>>KAAN & CO AMSTERDAM: CONCEPT STORE MET HEBBEDINGEN
  • Kaan & Co Amsterdam Lijnbaansgracht

KAAN & CO AMSTERDAM: CONCEPT STORE MET HEBBEDINGEN

KAAN & CO EEN WINKEL VOL MET MOOIS AAN DE KINKERSTRAAT

DEFINITIEF GESLOTEN

Kaan & Co op de Kinkerstraat is een concept store waar je echt blij van word. Het is misschien even zoeken naar dit zaakje, maar zodra je binnenstapt ben je op slag verliefd! De winkel staat vol met kleurrijke hebbedingen voor in je huis, accessoires, vintage stukken en leuke cadeautjes om aan je vrienden/familie weg te geven, of gewoon lekker voorjezelf.

Het idee van Kaan & Co is ontstaan op vakantie door eigenares Eva, die een grote liefde heeft voor interieur en lifestyle en daarom 2 jaar geleden het online lifestyle magazine Mrs. Achelon is gestart. Tijdens deze vakantie in Suriname kreeg zij het enthousiaste idee om naast dit online magazine ook een eigen winkel te  beginnen, met de naam Kaan & Co. Eerst heeft zij een toffe webshop opgericht, voordat zij haar introk naam in het pand aan de Kinkerstraat.

MEESTE PRODUCTEN HANDGEMAAKT BIJ KAAN & CO

Tijdens haar reis in Thailand heeft ze inspiratie op gedaan voor veel van de artikelen uit de winkel. De artikelen zijn allemaal op een verantwoordelijke manier geproduceerd, met aandacht voor de arbeidsomstandigheden en respect voor de mensen uit het land van herkomst. De meeste producten zijn dan ook handgemaakt én uniek.

Dus mocht je in de buurt zijn van het Stedelijk, van Gogh óf het Rijksmuseum, neem dan gelijk een kijkje bij Kaan & Co! ♥

 

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
shopping >> restaurants >> bars
 clubs >> festivals >> hotels

Website: www.kaanenco.com
Adres: Lijnbaansgracht 292

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!