Home>>SHOPPING>>AMSTERDAM>>VERSE, A GOOD STORE AMSTERDAM: SHOPPEN EN VERSE BROODJES ONDER ÉÉN DAK
  • Verse a Good Store winkel Amsterdam

VERSE, A GOOD STORE AMSTERDAM: SHOPPEN EN VERSE BROODJES ONDER ÉÉN DAK

VERSE FIJNE CONCEPTSTORE AAN DE PRINSENGRACHT

In het statige monumentale Cristofori pand aan de Prinsengracht is een aantal weken terug Verse, a good store geopend door de Ierse Ciara. Haar droom was om een agency te openen om kleinere, upcoming bedrijfjes onder te brengen, maar toen ze dit pand te huur zag staan was ze verkocht.

De naam Verse is afgeleid van het Engelse woord Diverse wat veelzijdig betekent. Deze diversiteit vind je dan ook zeker terug in de winkel. Ook vond ze het wel een leuke woordspeling met het Nederlandse woord vers en zo was snel de naam van de winkel geboren. Een aantal waarden waar Verse voor staat zijn dan ook: innovatief, transparant, passie, duurzaamheid, ondernemerschap, sharing & caring.

Verse geeft kleine lokale, maar ook een aantal buitenlandse bedrijven een plek om hun producten te laten zien. Deze bedrijfjes hebben vaak zelf geen locatie waar ze hun producten kunnen verkopen en daar helpt Verse graag bij.

De veelzijdigheid in de winkel is dan ook enorm. Je kunt er heerlijk verzorgingsproducten vinden van o.a. AromaWorks en Haeckels welke producten er voor mij uitsprongen door hun duurzame verpakkingen en heerlijke geuren. Je kunt hier prachtige sieraden kopen welke o.a. vervaardigd worden op Bali. Kom zeker de collectie van Marlous van der Toorn uitchecken. Prachtig!

“DUURZAME
PRODUCTEN”

De goed gevulde kledingrekken met merken zoals Fridays Project en People’s Avenue zorgen ervoor dat je nog even blijft hangen. Ook hier zijn weer duurzame producten gebruikt waaronder bamboe en dat shopt toch net even iets lekkerder. Al helemaal als je ziet hoe betaalbaar deze kleding is!

Last but not least heeft ROOTS hier een shop-in-shop waar je na al het shoppen ook nog even een gezonde energiebooster kunt afhalen. Er worden elke dag verse broodjes en sappen geleverd en er wordt alleen gebruik gemaakt van biologische en suikervrije ingredienten.

Ik was enorm onder de indruk van Verse. Letterlijk alle producten in de winkel zijn mooi en hebben een verhaal en het personeel wil je hier graag alles over vertellen. Mocht je het 9-straatjes geweld even achter je willen laten, loop dan zeker eens naar binnen bij Verse.

MEER SHOPPING IN AMSTERDAM
KAAN & CO >> MARIE STELLA MARIS

Website: versegoodstore.com
Adres: Prinsengracht 581

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Lara

Lara

Author bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Lara