Soms komen er producten voorbij die wij jullie niet willen onthouden. Zo ook de Sir Edmond Gin, welke door de toevoeging van vanille, zichzelf ’s werelds eerste vanille infused gin mag noemen. Niet alleen de verpakking is tof, de fles zelf mag er ook wezen!

Mocht je niet van gin houden, dan is Sir Edmond een gin om toch eens te proberen. Denk aan een fluweelzachte smaak met een tikkie vanille, dat klinkt gelijk al fijn.

De gin is gedestilleerd uit jeneverbes, kardemom, kaneel, gember en engelwortel en vervolgens infused met vanille. Dit allen resulteert in een exceptionele expressie: zacht, verfijnd en delicaat.

De gin is ideaal om met of zonder ijs te drinken, veelzijdig voor cocktails en geschikt voor tal van verschillende gelegenheden. Het unieke karakter van de gin komt goed naar voren in de populaire gin & tonic. De perfecte “Sir Edmond & Tonic” wordt geserveerd met een sinaasappelschijf en kaneelstok, wat zorgt voor een verleidelijke verrassing.

EEN HEERLIJKE GIN OM EENS TE PROBEREN

Sir Edmond gin is eind 2016 opgericht in Amsterdam en ’s werelds eerste vanille infused gin. De gin is ontwikkeld en gebotteld in samenwerking met distilleerderij Herman Jansen, houder van de prestigieuze classificatie: Masterclass Distillery 2016.

Bij ons was deze gin in één avond op. Oké, toegegeven wij zijn niet vies van een drankje, maar deze gin was dan ook wel hééééél erg lekker! Ideaal voor feestjes, dus wij bestellen er direct nog een!

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!