Sjefietshe Al Paso in Amsterdam Zuid, zoals je misschien wel had verwacht, Sjefietshes kleine broertje. Al Paso betekend to-go maar wat ons betreft, is dit kleine maar fijne plekje een heerlijke date en dinner spot. De kaart is gevuld met comfort food gerechten voor grote en kleine eters, maar ook perfect om mee te nemen en thuis op de bank op te eten. Liever lui dan moe? Dan zijn ze ook via Uber eats verkrijgbaar maar we raden aan om vooral gezellig bij ze langs te gaan!

sjefietshe al paso Amsterdam Zuid
sjefietshe al paso Amsterdam Zuid

Aangekomen bij Sjefietshe Al Paso worden we met een grote lach ontvangen en nemen we plaats aan één van de bar-achtige tafels. Het is een kleine ruimte maar heeft daardoor een intieme, gezellige sfeer. De muziek en verlichting zijn precies goed en op de cocktailkaart staan een aantal mooie klassiekers. Wij gaan voor de steeds populairder wordende Paloma, met Mezcal en grapefruit en vragen of de Margarita spicy kan. En dat kunnen ze. Alleen de cocktails al zijn reden genoeg om bij ze aan te schuiven.

Goddelijke Cheviche gerechten

De kaart bij Sjefietshe Al Paso is opgebouwd uit verschillende kleine gerechten, visburgers en “op brood”. Op aanraden van de chef beginnen we met de Cheviche Tostada met dorade, leche de tigre, kumquat pica, chulpe mais, rode ui en koriander, gevolgd door een smeuïge wafel met Creme fraiche, forel kaviaar en verse kruiden. Beide het proberen waard. De vis is kakelvers en de smaken zijn uitgesproken.

sjefietshe al paso Amsterdam Zuid
sjefietshe al paso Amsterdam Zuid

Wat daarna volgde was de Kimchi-Cheddar burger.  Dit boterzacht brioche bolletje is belegd met een gambaburger, kropsla, huisgemaakte kimchi, cheddar kaas en ketchup. Om je vingers bij af te likken zo lekker. Zo ook de Hotdoctopus #2. Pulpo in een brioche hotdogbroodje met krokante chorizo, piparra-peppers en anchomayo.

Conclusie: wij gaan snel terug om de andere creaties (zoals een Soft Shell Crab burger) te proberen.

Website: Sjefietshealpaso.nl
Adres: Marathonweg 8HS

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

DEEL TIPS

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.