• KING KONG HOSTEL ROTTERDAM

KING KONG HOSTEL ROTTERDAM: LOCALS, REIZIGERS EN HEERLIJKE GERECHTJES

DE CULTUUR VAN DE STRAAT IN KING KONG HOSTEL

Speciaal voor alle Witte de With fans: King Kong Hostel! De zomer komt eraan en hotspotjes.nl krijgt alweer kriebels. Eén van onze favo plekjes om de zomer door te brengen is dan ook King Kong Hostel.

King Kong Hostel staat natuurlijk met name bekend om zijn hostel, maar tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om er een hapje te eten of een drankje te doen. Er ontstaat een superleuk contrast door de combi tussen locals en reizigers.

King Kong Hostel brengt de cultuur van de straat naar binnen op artistieke wijze. Zo zijn de lampen gemaakt van tuinslangen en schildert de kok af en toe wat mee op het bord met het menu. Ook de geschiedenis van het gebouw, als casino en tattooshop, is terug te zien in het design. De charme van de Witte de Withstraat leeft door in King Kong Hostel. Het terras is dan ook zeker een aanrader.

MEER HOTSPOST IN ROTTERDAM

King Kong Hostel houdt rekening met de combi van locals en reizigers door te kiezen voor lekker alternatieve gerechten. Tortillias, American Pancakes, brood met falafel; het wordt allemaal op eigenzinnige wijze bereidt. De koffies worden allemaal gemaakt door echte baristas’s (zeer belangrijk) en King Kong Hostel is zelfs van plan om een eigen koffie samen te stellen! Daarnaast is het wel allemaal goed betaalbaar.

King Kong Hostel is de place to be voor jou als je lekker open minded bent, houdt van een gekke mengelmoes en je op je gemak voelt op plekken waar iedereen op hetzelfde level zit. Want dat is King Kong Hostel. Iedereen wordt geaccepteerd en iedereen is welkom. Mogen we er alsjeblieft wonen?!

Website: kingkonghostel.com
Adres: Witte de Withstraat 74

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine