Goed nieuws voor chocolade fans! Want op 1 juli opent Tony’s Chocolonely Chocolate Bar haar deuren in de Beurs van Berlage. Op deze histrorische plek werd 400 jaar al in cacao gehandeld en nu opent er een nieuw chocolade-walhalla.

Wat je hier kunt verwachten? Een chocolade-hotspot waar álles draait om je favoriete snack. Je vindt er stromende chocotaps, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren.

Bij Tony’s Chocolonely Chocolate Bar kan je terecht voor een ontbijt, lunch of diner in natuurlijk Tony’s-style. Op het menu staat zoete poké bowls, burgers, specials, crazy shakes, feestelijke snacks en spannende drankjes. Uiteraard is alles gemaakt van Tony’s Chocolonely chocolade met volledig traceerbare cacaobonen uit West-Afrika. Geen zin in zoet? Er is ook genoeg keus voor de hartige trek, zoals: een Vegaburgetje, tomantensoepje of een lekkere wrap.

TONY’S CHOCOLONELY AMSTERDAM: MEGA CHOCOLATE BAR MET ETEN EN DRINKEN
TONY’S CHOCOLONELY AMSTERDAM: MEGA CHOCOLATE BAR MET ETEN EN DRINKEN

Naast al het lekkers kom je hier ook van alles te weten over Tony’s Chocolonely belangrijke missie: samen chocolade 100% slaafvrij maken. Het is dus niet alleen een plek waar jij je kunt onderdompelen in chocolade, maar ook bewust kunt worden over de ongelijke verdeelde chocolade-industrie. Tony’s Chocolonely Chocolate Bar is dus niet alleen heel lekker, maar ook nog eens erg leerzaam!

Tony’s Chocolonely Superstore
Damrak 213, Amsterdam
chocolatebar.tonyschocolonely.com/nl

Deel tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!