HIER SHOP JE EEN TOF ÉN UNIEK INTERIEUR!

Voor een swingend rondje avontuurlijk woonwinkelen ben je in de historische binnenstad van Delft bij Seven Days aan het juiste adres. In een prachtig doorleefd pand aan de Oude Langendijk spat de inspiratie van de muren. Van de ruwe muren wel te verstaan want de karakteristieke kenmerken van de voormalige bakkerij zijn als vanzelfsprekend in ere gehouden.

Hier komen eigentijds en vintage samen. En bepalen design, comfort en groen het beeld. Kleur, vorm en karakter geven de toon aan. En met mooie accessoires en gave gadgets als kersen op de taart. De zuigende werking van een totaal beleving dat is de ervaring bij de verfrissende woonstore.

In een tijd waarin ondernemers meer dan ooit creatief moeten zijn verhuisde de woonwinkel een paar jaar geleden naar een nog centraler gelegen locatie in hartje Delft. Een prima keuze want inmiddels weten klanten uit het hele land de verrassende store te vinden. “ De hedendaagse consument wil vooral ruiken, proeven en inspiratie opdoen,” vertelt Tineke Verweij.

“ Bezoekers kunnen gebruik maken van een stukje professionele horeca in de vorm van verschillende koffievariaties, bijzondere thee, cacaofantasie en lekkernijen.”  Daarnaast is er een groene golf van hippe planten in de winkel die de interieursfeertjes nog sprankelender maken.

De presentatie van de kenmerkende Seven Days meubelen blijft vanzelfsprekend nummer één. Industrieel, eigentijds, vintage. Dat zijn de kernwoorden die naadloos van toepassing zijn op de gevarieerde collectie van de interieurzaak. “Onze, vooral Nederlandse, fabrikanten werken met onderscheidende stoffen en materialen die in de praktijk voor een win – win situatie moeten zorgen,” aldus Tineke. Warme en tot de verbeelding sprekende kleuren vormen in combinatie met ruwe materialen met een vleugje nostalgie momenteel de boventoon. “ Een beetje wild en exciting maar altijd gericht op praktisch en duurzaam gebruik “. Kortom, of je nu het hele interieur wilt veranderen of op zoek bent naar speciale accessoires. Let’s boogie bij Seven Days.

De combinatie van de pure collectie meubels, het verfrissende plantenassortiment, de in het oog springende accessoires en de sfeervolle coffee lounge maken het plaatje compleet. Een bezoek aan Seven Days staat in ieder geval garant voor bruisende ideeën.

Website: sevendaysstore.nl
Adres: Oude Langendijk 7a

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!