Met Hotspotjes onderscheiden wij ons door écht alleen over locaties te schrijven die net iets extra’s uitstralen of aanbieden dan de grotere massa. Deze hotspots brengen wij met professionele fotografie creatief in beeld, zodat lezers getriggerd raken om zelf langs te gaan. Denk hierbij aan een Michelinster restaurant met muren vol met graffiti, een pizzeria met planten en spiegels of een uniek koffiezaakje midden in een knalroze conceptstore. Dit kunnen nieuwe hotspots zijn, maar ook oldies die echt een must zijn om te bezoeken.

Ons doel is om jou te inspireren en te voorzien van een flinke dosis fijne tips – voor op jouw bucketlist — zodat je met elkaar (of alleen) op ontdekkingstocht kunt gaan in de leukste steden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie en onze media kit contact met ons op.

Heb jij een tip voor onze redactie, een opmerking over onze site, een interessant persbericht, of wil je gewoon dolgraag met ons samenwerken? Stuur ons dan een bericht.

TIPS VOOR EEN EVENT?
Wij ontvangen graag leuke tips voor feestjes, food festivals of andere events. Stuur persberichten en tips minimaal twee weken van te voren toe voor eventuele publicatie.

PERSPAKKET OPSTUREN?
HotSpotjes
T.a.v.: N. Visser
Esmoreitstraat 58H
1055 CJ Amsterdam

Het toesturen van producten houdt niet automatisch in dat wij er aandacht aanbesteden.