Hotspotjes.nl is een online platform dat in 2015 is opgericht door Nick Visser. Op dit platform draait alles om het ondernemen van leuke activiteiten, ontdekken van bijzondere plekken en het inspireren van mensen. In binnen- en buitenland.

Wat begon met het bijhouden van een eigen notitieboekje vol met nieuwe én bestaande hotspots, groeide uit tot dé ideale tipmachine voor familie en vrienden. Een tipmachine op het gebied van eten & drinken, hotels, lifestyle en het bruisende nachtleven. Ze vroegen mij dagelijks tips uit mijn notitieboekje te delen, waardoor ik mij onbewust heb gespecialiseerd in het vinden van de leukste ‘hotspotjes’. Daarom besloot ik een platform te maken om deze unieke plekken en tips met iedereen te delen.

Nu, een paar jaar later, is Hotspotjes uitgegroeid tot een online platform met een enthousiaste redactie en duizenden bezoekers. Samen brengen we de must-see plekken van Nederland — en ver daarbuiten — in kaart met reviews en unieke city- en travelguides op het gebied van eten & drinken, winkelen & lifestyle, hotels en niet te missen events.

Team

Dominic Scott

Nick Visser

– EDITOR IN CHIEF / FOUNDER – 

Geboren in Harderwijk, een uitstap van 12 jaar gemaakt naar Amersfoort, maar nu woonachtig in het fijne Amsterdam. Er werd mij zo vaak gevraagd of ik nog een gaaf restaurant, winkel of een te gek feestje wist, dat ik onbewust mijzelf heb gespecialiseerd in het vinden van toffe hotspots. Deze plekken probeer ik zoveel mogelijk te bezoeken en deze tips met jullie te delen.

Naast het schrijven over hotspots, ben ik gek op citytrips, vintage shoppen en clubs en festivals om een dansje te wagen!

Dominic Scott

Vera Diepeveen

– ONLINE EDITOR | STORYTELLER – 

Geboren Utrechter – sinds kort wonend in Zeist – maar sinds jaar en dag verknocht aan de Domstad. Ik zit het liefst in een bruin café of sta te dansen tijdens een concertje of clubavond. Ik ben dol op koken (voor vrienden) en eten (met vrienden) in één van de vele eettentjes in Utrecht. Ik heb een studio bij circulaire broedplaats Hof van Cartesius in Utrecht, waar ik werk als zelfstandig communicatieadviseur en storyteller.

Dominic Scott

Nina van Wijk

– ONLINE EDITOR | STORYTELLER – 

Nina, geboren en getogen Amsterdammer (op een jaartje Texel na), all round creatieveling en liefhebber van lekker eten. Mij vind je – met koffie – tikkend achter de laptop bij Bar Bukowski, bij een concert in de Paradiso of in de Vondelgym. Vanaf nu voor jullie opzoek naar de leukste tenten van de stad.

Dominic Scott

Laurina de Vries

– ONLINE EDITOR | STORYTELLER – 

Mijn naam is Laurina en trotse bewoner van Utrecht. Ik ben een echte foodie én koffie verslaafd. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik graag alle leuke plekken in Utrecht wil ontdekken. En daarin neem ik je graag mee! Op Hotspotjes lees je in mijn blogs waar je leuk kunt eten, maar vooral goed. Want als ik geniet doe ik dat ook écht goed!

Dominic Scott

Nicole Oosterveer

– ONLINE EDITOR | STORYTELLER – 

Hoi. Ik ben Nicole uit Den Haag. Ik ben gek op lekker eten, (iets te veel) drinken en feesten. En nu sinds een half jaar in mijn home-town hotspotjes aan het bezoeken voor deze blog. Met veel plezier! Tot snel!