Hotspotjes.nl is een online platform dat in 2015 is opgericht door Nick Visser. Op dit platform draait alles om het ondernemen van leuke activiteiten, ontdekken van bijzondere plekken en het inspireren van mensen. In binnen- en buitenland.

Wat begon met het bijhouden van een eigen notitieboekje vol met nieuwe én bestaande hotspots, groeide uit tot dé ideale tipmachine voor familie en vrienden. Een tipmachine op het gebied van eten & drinken, hotels, lifestyle en het bruisende nachtleven. Ze vroegen mij dagelijks tips uit mijn notitieboekje te delen, waardoor ik mij onbewust heb gespecialiseerd in het vinden van de leukste ‘hotspotjes’. Daarom besloot ik een platform te maken om deze unieke plekken en tips met iedereen te delen.

Nu, een paar jaar later, is Hotspotjes uitgegroeid tot een online platform met een enthousiaste redactie en duizenden bezoekers. Samen brengen we de must-see plekken van Nederland — en ver daarbuiten — in kaart met reviews en unieke city- en travelguides op het gebied van eten & drinken, winkelen & lifestyle, hotels en niet te missen events.

Team

Nick Visser - Hotspotjes

Nick Visser

Editor in Chief / Founder

Vera Diepeveen - Hotspotjes

Vera Diepeveen

Online editor / storyteller

Nina van Wijk - Hotspotjes

Nina van Wijk

Online editor / storyteller

Nicole Oosterveer - Hotspotjes

Nicole Oosterveer

Online editor / storyteller

Laurina de Vries - Hotspotjes -1

Laurina de Vries

Online editor / storyteller

Restaurant Selva Amsterdam - Hotspotjes.nl-2

Wanted: YOU!

Online editor / storyteller