Houd jij van eten, drinken of slapen bij toffe hotspots en bezoek je graag events? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wegens succes zoeken wij storytellers woonachtig in Rotterdam, Den Haag, Groningen en Amsterdam (niet daarbuiten) die ons team komen versterken.

WIE ZIJN WIJ
Met Hotspotjes onderscheiden wij ons door écht alleen over locaties te schrijven die net iets extra’s uitstralen of aanbieden dan de grotere massa. Deze hotspots brengen wij met professionele fotografie creatief in beeld, zodat lezers getriggerd raken om zelf langs te gaan.

Denk hierbij aan een Michelinster restaurant met muren vol met graffiti, een pizzeria met planten en spiegels of een uniek koffiezaakje midden in een knalroze conceptstore. Dit kunnen nieuwe hotspots zijn, maar ook oldies die echt een must zijn om te bezoeken.

Ons doel is om jou te inspireren en te voorzien van een flinke dosis fijne tips – voor op jouw bucketlist — zodat je met elkaar (of alleen) op ontdekkingstocht kunt gaan in de leukste steden.

NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?
Als storyteller ga je wekelijks op pad naar de leukste en nieuwste must go hotspots om content te ontwikkelen die we plaatsen op ons platform of onze socials.

Jij
… woont in Rotterdam, Den Haag, Groningen of Amsterdam
… vindt schrijven leuk en weet mensen enthousiast mee te nemen in je verhalen
… beheerst de Nederlandse taal foutloos + kan SEO teksten schrijven
… hebt ervaring met WordPress (pluspunt)
… fotografeert als de beste (eigen fotocamera in bezit, geen Iphone)
… voelt je helemaal thuis in een van de volgende categorieën: eten en drinken, hotels, uitgaan, duurzaamheid, stedentrips

What’s in it for you?
– Eten, drinken of slapen bij de leukste hotspots in jouw stad voor het ontwikkelen van mooie reviews – uiteraard is alles gecoverd
– Uitgenodigd worden op openingsevents, tastings of andere gave events
– Bent verantwoordelijk voor alle leuke hotspots in je eigen stad

Ben jij die storytellers die wij momenteel zoeken voor ons groeiende platform? Stuur dan een mail naar [email protected] met een korte motivatie en een foto.

Reageren kan tot en met 30 juli 2023

DEEL TIPS

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!