Houd jij van eten, drinken of slapen bij toffe hotspots en bezoek je graag events? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wegens succes zoeken wij storytellers woonachtig in Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Groningen en Amsterdam die ons team komen versterken.

WIE ZIJN WIJ
Hotspotjes.nl is een online platform dat in 2015 is opgericht door Nick Visser. Op dit platform draait alles om het ondernemen van leuke activiteiten, ontdekken van bijzondere plekken en het inspireren van mensen in binnen- en buitenland.

Wat begon met het bijhouden van een eigen notitieboekje vol met nieuwe én bestaande hotspots, groeide uit tot dé ideale tipmachine voor familie en vrienden. Een tipmachine op het gebied van eten & drinken, hotels, lifestyle en het bruisende nachtleven. Mensen vroegen Nick dagelijks tips uit zijn notitieboekje te delen, waardoor hij zich onbewust heeft gespecialiseerd in het vinden van de leukste ‘hotspotjes’. Daarom besloot hij een platform te maken om deze unieke plekken en tips met iedereen te delen.

Nu, een paar jaar later, is Hotspotjes uitgegroeid tot een online platform met een enthousiaste redactie en duizenden bezoekers. Samen brengen we de must-see plekken van Nederland — en ver daarbuiten — in kaart met reviews en unieke city- en travelguides op het gebied van eten & drinken, winkelen & lifestyle, hotels en niet te missen events.

Ons doel is om mensen te inspireren en te voorzien van een flinke dosis fijne tips – voor op jouw bucketlist — zodat je met elkaar (of alleen) op ontdekkingstocht kunt gaan in de leukste steden.

Carmel Market Utrecht-6

NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?
We zijn op zoek naar storytellers die wekelijks (meer mag altijd) een toplijstje schrijven (hiervoor hoef je niet op pad) en natuurlijk de leukste en nieuwste hotspots bezoeken om content te maken die we plaatsen op ons platform- en socials. Je bent vrij op te bepalen wanneer- en hoe vaak je deze locaties per week wil bezoeken.

ONZE NIEUWE STORYTELLER:

  • Woont in Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Groningen of Amsterdam (niet daarbuiten);
  • Vindt content schrijven leuk en weet mensen enthousiast mee te nemen in je verhaal;
  • Beheerst de Nederlandse taal foutloos + kan SEO-teksten schrijven en kent alle SEO-regels als de beste;
  • Heeft kennis van foto- en/of videobewerking (in bezit van een spiegelreflex camera en verstand van RAW);
  • Heeft ervaring met WordPress (pluspunt).

WHAT’S IN FOR YOU?

  • Eten en drinken bij de leukste restaurants, cocktails proeven bij de tofste cocktailbars of slapen in de vetste hotels (uiteraard zijn alle kosten gecoverd en je mag altijd een +1 meenemen);
  • Uitgenodigd worden voor openingsevents, tastings of andere gave events;
  • Bent verantwoordelijk voor alle leuke hotspots in je eigen stad, maar locaties daarbuiten mag ook.

Ben jij die storyteller die we momenteel zoeken voor ons platform? Stuur dan een mail naar [email protected] o.v.v. Storyteller met een korte motivatie, foto en content voorbeelden.

Reageren kan tot en met 30 januari 2024

VERS VAN DE PERS

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders