Ohana’s Beach Club Nusa Lembongan is dé hotspot voor reizigers die op zoek zijn naar een hip en luxe verblijf direct aan het strand.

Het resort omarmt de Hawaiiaanse levensstijl en biedt gasten een warm welkom in een tropisch paradijs. Vanaf het moment dat je aankomt, word je ondergedompeld in een wereld van laid-back luxe en gastvrijheid. De charmante bungalows en villa’s zijn prachtig ontworpen en voorzien van alle moderne voorzieningen.

Met zijn relaxte sfeer, coole vibes en adembenemende locatie aan het strand, is dit de ultieme plek om te verblijven in Nusa Lembongan voor een onvergetelijke vakantie.

Ohana's Beach Club Nusa Lembongan - Hotspotjes.nl-3
Ohana's Beach Club Nusa Lembongan - Hotspotjes.nl-1

Maar het is niet alleen de accommodatie die Ohana’s Beach Club zo speciaal maakt. Het is de algehele ervaring die het tot een must-visit maakt. Begin je dag met een verfrissende duik in het kristalheldere water van de oceaan, gevolgd door een ontspannen wandeling langs het witte zandstrand. Of huur een surfplank en trotseer de golven voor de ultieme adrenalinekick.

Ohana's Beach Club Nusa Lembongan - Hotspotjes.nl-6

Ohana’s Beach Club is een luxe hotspot op Nusa Lembongan

Voor degenen die liever ontspannen, heeft het resort een prachtig zwembad omgeven door weelderige tropische tuinen, waar je kunt zonnebaden en genieten van een drankje van de swim-up bar. En als de zon ondergaat, transformeert Ohana’s Beach Club in een levendige bestemming, met live muziek, dj’s en strandvuur.

Het personeel staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je verblijf onvergetelijk wordt. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon een goede tijd met vrienden, Ohana’s Beach Club heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie.

Ohana’s Beach Club is een populaire hotspot op Nusa Lembongan en daardoor ook duurder dan andere zaken. Het is de ultieme bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een hippe en onvergetelijke ervaring op Nusa Lembongan.

Ohana’s – Beach Club, Restaurant & Boutique Beachfront Resort
Nusa Lembongan, Gg. Nusa Indah Jl. Jungutbatu,

Deel artikel

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders