VENLO TIPS

Wie een leuk weekend weg wil naar Limburg, is in Venlo — en omgeving — aan het juiste adres. Deze stad in het Noorden van Limburg heeft een historisch centrum en ligt niet ver van de Duitse grens. Station Venlo ligt direct tegen het centrum aan en is vanuit elke grote stad makkelijk te bereiken.

Venlo is een ideale bestemming voor een citytrip met culturele activiteiten, hotspots of om te wandelen in een groene omgeving. Parkeer je auto in Venlo en begin je citytrip via de Maashopper (een boot over de Maas) richting het historische dorp Arcen.

Dit dorp staat bekend om de mooie natuur, prachtige wandelroutes langs de Maas en bijzondere culturele activiteiten. Voor de shoppers: binnen een kwartier ben je ook weer terug in het gezellige centrum van Venlo!

In onze Venlo City Guide brengen we alle bijzondere plekken in kaart op het gebied van culturele highlights, toffe borrelspots, restaurants en unieke hotels in Venlo om te overnachten. Met deze tips heb je gegarandeerd een leuk weekend weg in Venlo en hoef je je geen moment te vervelen.

 • Categorieën: Lijstjes

  20 X De leukste dakterrassen en rooftop bars van Nederland

 • Categorieën: Eten & drinken

  Cabillaud Venlo: culinair dineren in Venlo met uitzicht over de Maas

 • Categorieën: Bijzonder overnachten

  Mr Jigs Venlo: overnachten in Venlo in een uniek eye-catcher hotel

 • Categorieën: Lijstjes

  Venlo City Guide: 28 X tips Venlo voor een weekend weg