Mr Jigs in Venlo is een uniek verblijf als je een weekend weg naar Venlo wil boeken. Mr Jigs is een designhotel en dé ideale plek om te verblijven en de stad vanuit daar te ontdekken. Het driesterren hotel ligt centraal gelegen en zit gevestigd op loopafstand van station Venlo en alle hotspots. Het sneeuwwitte gebouw, voorzien van zwarte kozijnen, valt direct op tussen de andere gebouwen zodra je de Keulsepoort over wandelt en is daardoor niet te missen.

Niet alleen van buiten valt hotel Mr Jigs op, ook de binnenkant is alles behalve saai. Dit merk je direct als je gaat inchecken: geen standaard balie, maar een strakke bar waar je in de avond Mr Jigs gin tonics kunt drinken en in de ochtend je Mr Jigs ontbijt met verse croissantjes of een cappuccino kunt halen.

Hotel Mr Jigs Venlo - Overnachten in een uniek hotel in Venlo. Tip voor een weekend weg - Hotspotjes
MR JIGS VENLO: OVERNACHTEN IN EEN UNIEK EYE CATCHER HOTEL IN VENLO
MR JIGS VENLO: OVERNACHTEN IN EEN UNIEK EYE CATCHER HOTEL IN VENLO

Mr Jigs omschrijft zichzelf als een mix van no bullshit en unexpected luxury. Dat is gelijk te zien aan de 34 kamers die zijn onderverdeeld in 4 verschillende types. Van comfort, deluxe en familiekamers tot de suites: alle kamers zijn functioneel en stijlvol ingericht. Zo zijn er bijvoorbeeld geen kasten te vinden, maar lades onder het bed waar je je koffer in kunt verstoppen.

Ook zijn er geen normale bedden te vinden, maar gigantische bedden met zachte kussens en lakens waar je heerlijk in kunt verdwijnen. Geen toiletspullen bij je? No problem, voor 5 euro kun je een kleurrijk Mr Jigs toilettasje kopen om de volgende dag toch fris voor de dag te komen.

Het hotel is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een flinke portie humor. Zo kom je op verschillende plekken grappige quotes tegen, zoals in de bedlade: ‘We already checked. No Boogieman here’. Op de bezemkast staat: ‘Harry Potter sleeps here’ en in de voorraadkast is plek voor je partner, mocht deze snurken.

Mr Jigs is een uniek hotel in Venlo

Bij Mr Jigs halen ze duidelijk het uiterste uit de kast voor hun gasten, maar dan met net iets extra’s wat zorgt voor een smile. Daardoor hoef je niet lang op zoek te gaan naar een uniek eye-catcher hotel voor een weekend naar Venlo, maar ben je bij Mr Jigs aan het juiste adres. Het is dan ook niet voor niets dat wij dit unieke hotel hebben meegenomen in onze Venlo City Guide vol tips voor een leuk weekend weg naar Venlo.

Mr Jigs hotel Venlo
Keulsepoort 16, Venlo
mrjigs.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders