Ben je op zoek naar een smaakvolle reis door de culinaire wereld van Azië, maar dan midden in Kaapstad? Of je nu een liefhebber bent van sushi, dim sum, curry’s of pho, de bruisende stad biedt een verrassende mix van authentieke en fusion Aziatische eetervaringen.

Zet je schrap voor een ontdekkingsreis langs de beste Aziatische restaurants in Kaapstad, waar elke hap je meeneemt op een exotische reis en je smaakpapillen verrast worden met verfijnde smaken en kruiden.

De beste Aziatische restaurants in Kaapstad

Yen’s Vietnamese Streetfood

Zin in bahn mi, goi cuon of pho? Dat vind je ook in Kaapstad. Bij Yen’s. Er eten zoveel Aziatische gasten in dit restaurantje, dit moet het échte werk zijn. Klaptafels, houten stoeltjes, plastic bakjes met hete pepers erin en alles met chopsticks: welkom in een Vietnamese food heaven!
19 Dixon St., De Waterkant, Cape Town | yensvietnamesestreetfood.com

Yen’s Vietnamese Streetfood Cape Town-2-2

Yen’s Vietnamese Streetfood Cape Town-2-2

Yen’s Vietnamese Streetfood Cape Town-1-2

Yen’s Vietnamese Streetfood Cape Town-2-2

Curry Club

Wauw, wauw, wauw! Direct bij binnenkomst valt je oog op de enorme knuffelhaai met panterprint, lippenstift en gouden kettingen, die aan het plafond hangt. Het interieur bestaat uit een mix van gekkigheid, Indiase en Afrikaanse invloeden. Op het toilet wordt een verhaaltje voorgelezen door een stem uit de kast. De uitgebreide kaart is Indiaas.

Veel vegan en vegetarische opties. Heerlijke butter chicken, palak paneer en dahl makhani. Natuurlijk met rijst en knoflook naanbrood. De porties zijn enorm, dus als het te veel is krijg je het mee in een box. Als gratis extraatje van het huis krijgen we spinazie fritters en papadums. Rollend met een volle buik naar huis.
50 New Church Str, Gardens, Cape Town | curryclub.co.za

Nobu

Nobu is gevestigd n het exclusieve One&Only hotel. Dit iconische restaurant serveert Japanse fusion gerechten met een Peruaanse twist. Met een stijlvol interieur, verfijnde smaken en chique ambiance, biedt Nobu een onvergetelijke ervaring voor foodies en fijnproevers. Hier geniet je van hoogwaardige sushi, innovatieve sashimi en gedurfde culinaire creaties. Perfect voor een glamoureuze avond uit of een speciale gelegenheid. Nobu Kaapstad is dé hotspot waar je moet zijn voor een avond vol luxe en smaak.
Dock Rd, Victoria & Alfred Waterfront, Cape Town, 8001 / nobu.com

Duik in de levendige Aziatische keukens van Kaapstad! Of je nu een liefhebber bent van sushi, ramen, of curry, deze stad heeft het allemaal. Proef het lekkerste wat Azië te bieden heeft in de beste Aziatische restaurants in Kaapstad. Eet smakelijk!

Deel artikel

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag en Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders