Utrecht barst van de toffe hotspots om een hapje of een drankje te doen. Maar een echt spelletjeswalhalla die stond daar nog niet op de kaart!

Daar komt vanaf vrijdag 21 april verandering in, als de grootste arcadehal van de Benelux haar deuren opent aan de Mariaplaats 13. Met een live optreden van Eva Simons en muziek verzorgt door Sunny Jansen kan er de hele avond worden gegamed met kans op fantastische prijzen! Aankomende vrijdag kan je ruim 1000m2 aan speelruimte verwachten, waar je terecht kunt voor life-side games, variërend van airhockey, racespellen tot simulatoren en 4D-games.

GAMESTATE: DE PLEK OM TE DATEN IN UTRECHT

Maar ook gewoon voor klassiekertjes zoals Pac-man, ouderwetse flipperkasten of spelen met levensechte Angry Birds. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is. Zo opende Rotterdam afgelopen oktober een tweede vestiging, Gamestate de Kuip, welke binnen 3 maanden al meer dan 50.000 bezoekers telde. En staat naast Utrecht ook Den Haag voor begin 2018 op de planning.

Vrijdag van plan om te daten? Dan is dit dé plek waar je moet zijn! En daarna uitgespeeld? Bekijk dan hier dé tofste hotspots in Utrecht die wij hebben bezocht voor een hapje of een drankje!

Gamestate Utrecht
Mariaplaats 13, Utrecht
gamestate.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders