Nog geen jaar geleden opende drie vrienden Jamie, Maarten en Sunnie de Kopstootbar in Amsterdam in het oude Café Cox aan de Marnixstraat. Helemaal onervaren waren ze niet. Ze hadden namelijk drie maanden daarvoor een pop-up bar gehad op de Warmoesstraat.

Dat hun zaak Kopstootbar is genoemd heeft natuurlijk een reden. De jongens stoken namelijk hun eigen jenever: Jajem. En deze serveren ze het liefst met een biertje erbij. Dus wie denkt dat een kopstootje een ouwe lullen drankje is, heeft het goed mis.

Bij de Kopstootbar serveren ze heerlijke gerechten. Niet te moeilijk en ook zeker niet te duur. Vooral de kaasfondue is te gek. Deze wordt geserveerd in een broodkuipje, wat betekent dat je aan het einde het kaas doordrenkte kuipje ook nog eens kan op eten.

De Kopstootbar is geweldig ingericht. Een mooie grote bar, gezellige zitjes en genoeg ruimte om ’s avonds een dansje te wagen. Op vrijdag en zaterdag draait er ’s avonds ook een DJ. Dus wat betreft die dansjes zit het wel goed. We hebben begrepen dat dit ook echt hele populaire avonden zijn. Wij gaan er zeker een keertje naartoe op één van deze avonden.

Daarnaast heeft de Kopstootbar ook nog een hele leuke bovenverdieping. Deze is af te huren. Dus wil je een keertje lekker eten en drinken met je familie, collega’s of dispuutsleden dan zou ik zeker hier heen gaan.

HUISELIJK BORRELEN BIJ DE KOPSTOOTBAR

Om een lang verhaal kort te maken; wij zijn enthousiast. De Kopstootbar is je nieuwe favoriete hang-out. Het is lekker ruim (ik bedoel dat rug tegen rug in de kroeg staan gaat ook vervelen), ze hebben heel leuk personeel (en knap), het ziet er te gek ui. En een kopstootje aan je vrienden uitdelen is nog nooit zo leuk geweest. Dus alle reden om eens langs te gaan bij de mannen!

Kopstootbar Amsterdam
Marnixstraat 429, Amsterdam
kopstootbar.amsterdam

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders