Mocht je op zoek zijn naar een fijn koffie tentje, neem dan eens een kijkje bij Livingstone in Amersfoort.
Dit zaakje bevindt zich in een straatje vlak achter het plein de Hof aan de Groenmarkt.

Zodra je binnenkomt in deze zaak krijg je gelijk een warm woonkamer gevoel, want zo ziet het er van binnen uit. Leuke retrozitjes, een fijne hangbank, en overal staan gezellige plantjes. Bij binnenkomst loop je tegen een meters grote landkaart aan in de zaak die de koffiegordel rondom de evenaar weergeeft. Dat zijn alle landen die daar hun koffie verbouwen i.v.m. de temperatuur, vochtigheidsgraad en de hoogteliggingen van deze plantages. De koffie die je bij Livingstone kan drinken komen onder andere uit deze regio’s, en zijn op een vers en speciale wijze gebrand.

LEKKERSTE KOFFIE VAN AMERSFOORT BIJ LIVINGSTONE COFFEE

Behalve de diverse filterkoffies die je hier kan drinken, kun je hier natuurlijk ook gewoon terecht voor een goed bakje thee, frisdrank of een sapje. Uiteraard met een lekker stukje bijpassend taart of cake. Boven de Livingstone op de eerste verdieping kun je trouwens ook gewoon gaan zitten met je laptopje. Er is namelijk gratis wifi aanwezig, en genoeg stopcontacten die je kunt gebruiken.

Mocht je geen zin hebben om te werken, maar oldskool een spelletje willen spelen, dan kan dat ook. Er is een gezellige zithoek, waar verschillende bordspellen aanwezig zijn, om gezellig een potje te gaan spelen.

Bij Livingstone hoef je je dus niet snel te vervelen!

Livingstone Coffee
Groenmarkt 11, Amersfoort
LivingstoneCoffee.nl
Credits: Header Entreemagazine

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!